Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Κανονικά στον πάγκο ο Ματσάρι!!

Κανονικά στον πάγκο ο Ματσάρι
Σε χρηματικό πρόστιμο μετατράπηκε η ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής από τον πάγκο της Νάπολι στον Βάλτερ Ματσάρι. Ο Ιταλός τεχνικός είχε αποβληθεί στο τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας κόντρα στη Γιουβέντους και του είχε επιβληθεί αυτή η τιμωρία αλλά πλέον θα βρίσκεται στη φυσική του θέση στον αγώνα με την Παλέρμο.

Η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωση της στο επίσημο σάιτ της γνωστοποίησε ότι η μια αγωνιστική ποινής στον προπονητή των «παρτενοπέι» μετατράπηκε σε πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Παράλληλα η ίδια ανακοίνωση αναφέρει ότι η τιμωρία των τριών παικτών της Νάπολι που τιμωρήθηκαν παραμένει ως έχει.

«Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο Δικαιοσύνης μετατρέπει την τιμωρία του προπονητή της Νάπολι, Βάλτερ Ματσάρι για τις πράξεις του στον αγώνα του Σούπερ Καπ από μια αγωνιστική μακριά από τους πάγκους σε χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις για τις ποινές δύο αγωνιστικών στον Γκόραν Πάντεφ και στον Αντρέα Ντοσένα και η ποινή της μιας αγωνιστικής στον Χουάν Κάρλος Ζουνίγκα
», αναφέρει η ανακοίνωση στο σάιτ της της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η φιναλίστ του Σούπερ Καπ Ιταλίας μετά την ήττα με 4-2 από τη Γιουβέντους στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Παλέρμο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: