Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

"O,τι τους κάναμε και πέρυσι..."

Ο Γιώργος Παράσχος δηλώνει ότι θα ακολουθήσει την ίδια τακτική με πέρυσι για να κερδίσει τον Παναθηναϊκό.
"O,τι τους κάναμε και πέρυσι..."
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στην κάμερα της Nova:

Για τις διαφορές με την περσινή σεζόν:

«Μετά από μία βασανιστική χρονιά, όπως μπορώ να τη χαρακτηρίσω, θα κυλήσουν φέτος ομαλά τα πράγματα. Θα ξεκινήσει μία χρονιά χωρίς τα συνεχόμενα παιχνίδια και έτσι θα μπορείς να προγραμματίσεις καλύτερα από ότι μπορούσες την περσινή σεζόν».

Για τους φετινούς στόχους:

«Η ομάδα δεν έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα. Έφυγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήταν πέρσι βασικοί και έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην πορεία μας. Ενισχυθήκαμε και καλύψαμε, κατά τη γνώμη μου, τις θέσεις αυτές και το κυριότερο είναι πως εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν κάνουμε ανάλογη πορεία με την περσινή.
Πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες και σύμφωνα με αυτά που είδα από τα φιλικά παιχνίδια και από αυτά που δουλέψαμε στην προετοιμασία, η οποία ήταν μεγάλη σε διάρκεια, ευελπιστώ πως μπορούμε να πάμε καλά και να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως δυνάμωσε με τις μετεγγραφές που έκανε. Έχει εμπειρία, αλλά δεν μας έχει δει. Ωστόσο οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα είναι γνωστοί στην Ελλάδα. Δεν φέραμε άγνωστους παίκτες. Αυτό που θέλαμε για την πρεμιέρα ήταν μία ομάδα της δυναμικότητας μας, αλλά από εκεί και πέρα θα παίξουμε με όλες τις ομάδες. Ξεκινάμε με τον Παναθηναϊκό που έχει παιχνίδια στα πόδια του και αυτό για εμάς ίσως είναι μειονέκτημα, καθώς εμείς θα μπούμε στα επίσημα παιχνίδια απευθείας στα δύσκολα».

Για την τακτική που θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι της πρεμιέρας:

«Με αυτές τις ομάδες δεν μπορείς να πεις ότι θα παίξεις επιθετικά και θα τις κλείσεις στο μισό γήπεδο. Είναι αδιανόητα πράγματα. Από εκεί και πέρα, με λίγη προσοχή και με τακτική συμπεριφορά ανάλογη με την περσινή, ίσως μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα θελήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: