Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο»

«Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο»
Δύσκολο χαρακτήρισε ο Μάκης Χάβος το εναρκτήριο παιχνίδι της Βέροιας κόντρα στον Ολυμπιακό (26/8, 21:30). Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» ωστόσο τόνισε πως δεν πρόκειται να φοβηθούν, καθώς έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλό τους, αλλά και τις παγίδες της πρεμιέρας.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα παγίδες κι εμείς είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη. Θα σεβαστούμε τον μεγάλο μας αντίπαλο, αλλά δεν θα τον φοβηθούμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ακόμη απουσία, εκτός από τον ανέτοιμο Μπεθέρα, αυτή του Νταμιάν Μπελόν που είναι τιμωρημένος από την περσινή περίοδο με την προηγούμενη ομάδα του. Δεν θα πρέπει να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο είτε εντός είτε εκτός έδρας και αυτό το τονίζω συνεχώς στους παίκτες μου. Πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Από την άλλη, μπορεί ο Σερζ Ντιέ να βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και να προπονείται με τη Βέροια, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τόνισε πως θα συζητήσει με τη διοίκηση για το μέλλον του, αφού ακόμη δεν έχει βρει λύση στο προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Δυστυχώς το πρόβλημα με τη σύζυγό μου δεν λύθηκε οριστικά. Θα συζητήσω με τους ανθρώπους της Βέροιας, για να δούμε τι θα κάνουμε. Θέλω να μείνω, αλλά είναι σημαντικό το ζήτημα με την οικογένειά μου».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: