Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ρόις: «Θέλουμε δουλειά ακόμη»

Ρόις: «Θέλουμε δουλειά ακόμη»
Πανευτυχής που πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και βοήθησε την ομάδα του να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα στον αγώνα με τη Βέρντερ Βρέμης είναι ο Μάρκο Ρόις. Παρόλα αυτά ξεκαθάρισε ότι ακόμη οι πρωταθλητές Γερμανίας δε βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και θέλουν πολλή δουλειά.

«Δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς που περίμενε να είμαστε στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι αλλά σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε», δήλωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και συνέχισε:

«Ονειρευόμουν να σκοράρω στο ντεμπούτο μου με την κίτρινη φανέλα και είναι πολύ σημαντικό για μένα, αλλά ακόμη πιο σημαντικό για την ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό αλλά και να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε σαν σύνολο».

Επόμενος αντίπαλος για τους πρωταθλητές Γερμανίας μετά τη νίκη με 2-1 επί της Βέρντερ Βρέμης τη δεύτερη αγωνιστική στη Bundesliga θα είναι η Νυρεμβέργη εκτός έδρας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: