Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Δεν πωλείται ο Νταβίντ Λουίζ!!

Δεν πωλείται ο Νταβίντ Λουίζ
Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν την Τσέλσι να έχει στα χέρια της πρόταση για τον Νταβίντ Λουίζ, προχώρησε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν πρόκειται να αποχωρήσει έναντι οποιουδήποτε αντιτίμου από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Για τον 25χρονο στόπερ ενδιαφέρθηκαν μέσα στο καλοκαίρι τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ την περασμένη εβδομάδα ο αγγλικός Τύπος έκανε λόγο για πρόταση των «πολιτών», ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών.

Η απουσία μάλιστα του Λουίζ από το παιχνίδι με την Ρέντινγκ μεσοβδόμαδα, έδωσε «τροφή» για νέα σενάρια, ωστόσο ο Ντι Ματέο φρόντισε με δηλώσεις του να βάλει μια και καλή τέλος στις φήμες.

«Ο Νταβίντ Λουίζ αποτελεί μέρος του μέλλοντος της ομάδας μας. Είναι λογικό να ασχολούνται μαζί του διάφορες ομάδες. Πάντως δεν έχει υπάρξει καμία προσέγγιση από κάποιον σύλλογο και ο παίκτης δεν πρόκειται να πωληθεί σε καμία τιμή.

Ούτως ή άλλως δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος από τους παίκτες μας που να θέλει να φύγει. Είμαστε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και με έναν ιδιοκτήτη που παραμένει πάντα φιλόδοξος» ήταν τα λόγια του προπονητή της Τσέλσι.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: