Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Δεν είναι ανώτερη μας η Τσέλσι»

«Δεν είναι ανώτερη μας η Τσέλσι»
Βέβαιος ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να κοντράρει στα ίσα την Τσέλσι είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι «ροχινμπλάνκος» αντιμετωπίζουν τους Λονδρέζους στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ την ερχόμενη Παρασκευή και ο Αργεντινός τεχνικός είναι αισιόδοξος ότι μπορούν να τους κερδίσουν.

Οι «μπλε» ενισχύθηκαν σημαντικά αυτό το καλοκαίρι με σπουδαίους παίκτες όπως ο Όσκαρ, ο Εντέν Αζάρ, ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα και ο Βίκτορ Μόουζες αλλά ο 42χρονος τεχνικός θεωρεί ότι δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι οι Μαδριλένοι.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι επειδή η Τσέλσι κατέκτησε το Champions League είναι καλύτερη από εμάς. Όμως όταν πρόκειται για ένα μοναδικό παιχνίδι όλα είναι πιθανά και ανοικτά για τον τελικό νικητή.

Δεν έχουμε τίποτα να αποδείξουμε. Είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που κατέκτησαν δύο διαφορετικούς τίτλους και είμαστε περήφανοι για αυτόν που κατακτήσαμε
», τόνισε ο Σιμεόνε και συνέχισε:

«Γνωρίζουμε ότι το Σούπερ Καπ είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά στρέφουμε την προσοχή μας στο κάθε ένα ξεχωριστά.

Έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικός αγώνας είναι. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να διεκδικήσουμε ακόμη ένα ευρωπαϊκό τίτλο και ελπίζω θα διασκεδάσουμε την εμπειρία αυτή
».

Και ο φετινός τελικός του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί στο Μονακό στις 21.45 ώρα Ελλάδας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: