Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ανεβαίνει ο Κακουτά!!

Ανεβαίνει ο Κακουτά
Σε διπλό ταμπλό κινείται ο Ολυμπιακός για τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς. Στην πειραϊκή ΠΑΕ θα εξαντλήσουν τα περιθώρια απόκτησης του Γιόσι Μπεναγιούν, την ίδια ώρα που επιβεβαιώνουν τις επαφές με τον Γκαέλ Κακουτά. Προτάθηκε, αλλά τουλάχιστον προς το παρόν, δεν απασχολεί ο Φλοράν Μαλουντά.

Μετά την πώληση του Βέλγου στην Έβερτον, οι «ερυθρόλευκοι» μέσα από μια λίστα με πολλά ονόματα ξεχώρισαν τον Γιόσι Μπεναγιούν της Τσέλσι. Στον Ισραηλινό μέσο προτάθηκε διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 4 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να πειστεί να μετακομίσει στους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο 32χρονος άσος σκέφτεται σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, αλλά οι ενδοιασμοί του ακόμη παραμένουν, με τον χρόνο να μην κυλά υπέρ τους.

Ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Γκαέλ Κακουτά με τους Πειραιώτες να επιβεβαιώνουν πλέον το προχωρημένο των επαφών με τους Λονδρέζους, με την προοπτική να πάρουν τον 22χρονο δανεικό για ένα χρόνο και να έχουν τη δυνατότητα το επόμενο καλοκαίρι (αντί συγκεκριμένου αντιτίμου) να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή. Όσον αφορά την περίπτωση του Φλοράν Μαλουντά στο λιμάνι υποστηρίζουν ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα.

* Έφτασε η μπλε κάρτα του Πάμπλο Κοντρέρας και έτσι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος με τη Βέροια.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: