Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Τέλος οι μεταγραφές»

«Τέλος οι μεταγραφές»
Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο σύμφωνα με τον Λεονάρντο. Οι Τιάγκο Σίλβα, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Εζεκιέλ Λαβέτσι και Λούκας Μόουρα πήραν μεταγραφή στους Παριζιάνους και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου τονίζει ότι δε θα προβούν σε περαιτέρω ενίσχυση.

Το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει στις 4 Σεπτέμβρη και οι Πρωτευουσιάνοι έχουν ξοδέψει ήδη ένα πακτωλό χρημάτων για να ενισχυθούν εν όψει και της συμμετοχής τους στο Champions League.

O Λεονάρντο κατά την επίσημη παρουσίαση του Τιάγκο Σίλβα απέκλεισε το ενδεχόμενο ο σύλλογος να προχωρήσει στην απόκτηση και άλλου ποδοσφαιριστή:

«Αυτή θα είναι η τελευταία παρουσίαση ποδοσφαιριστή για φέτος. Οι μεταγραφές για μας τελείωσαν».

Παρόλα αυτά μετά την παραχώρηση του Μπίσεβατς στη Λιόν υπάρχει πλέον ένα κενό στο δεξί άκρο της άμυνας και η Παρί έχει συνδεθεί με ονόματα όπως οι Στέφαν Λιστάινερ της Γιουβέντους και Ματιέ Ντεμπισί της Λιλ.

«Φυσιολογικά το παράθυρο των μεταγραφών είναι ανοικτό. Είναι γεγονός ότι ο Μπίσεβατς έχει πάρει μεταγραφή στη Λιόν.

Υπάρχουν ακόμη δέκα ημέρες για την λήξης της μεταγραφικής περιόδου και θα δούμε αν θα προβούμε στην απόκτηση ενός παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας.

Πάντως με αυτές τις συνθήκες, οι μεταγραφές τελείωσαν για εμάς
».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: