Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ταχτσίδης: «Δεν το πίστευα…»

Ταχτσίδης: «Δεν το πίστευα…»
To transfer story της μεταγραφής του στη Ρόμα αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ταχτσίδη, μιλώντας στη SportDay εν όψει της σημερινής πρεμιέρας του ιταλικού πρωταθλήματος. Επίσης, ο 21χρονος χαφ αναφέρθηκε στην πρώτη του γνωριμία με τον Φραντσέσκο Τότι και τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ταχτσίδη στη SportDay

Για την ιστορία της μεταγραφής του στη Ρόμα

«Δεν το πίστευα. Νόμιζα πως ο μάνατζέρ μου μού είχε σκαρώσει καμία πλάκα. Μέχρι να φθάσω στα γραφεία της Ρόμα έλεγα στην κοπέλα μου ότι θα πηγαίναμε για ψώνια! Τι άλλο να πω; Οτι πριν 15 μήνες έπαιζα και δεν έπαιζα στην Γκροσέτο και τώρα πάω να γίνω συμπαίκτης του Τότι;»,

Για το πώς αισθάνεται σήμερα

«Νιώθω ευλογημένος που είμαι 21 ετών και ανήκω στη Ρόμα. Νιώθω απόλυτα γεμάτος που 25.000 κόσμος στην "πρώτη" μας φώναζε ρυθμικά το όνομά μου! Μυστικό επιτυχίας; Δουλειά, επιμονή και πίστη στον εαυτό σου».

Για το πώς έγινε το κονέ

«Ο κ. Ζέμαν (σ.σ.: τεχνικός των «τζιαλορόσι») μου αποκάλυψε πως με παρακολούθησε σε κάθε μου αγώνα με τη Βερόνα. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Οπως φυσικά και τον κ. Μαντορλίνι, που πέρυσι επένδυσε πάνω στον ποδοσφαιριστή Ταχτσίδη».

Για την πρώτη του γνωριμία με τον Τότι και τον Ντε Ρόσι

«Πρώτη μέρα στα αποδυτήρια. Χαιρετάω έναν-έναν τους παίκτες και τόσο ο Τότι, όσο και ο Ντε Ρόσι ήρθαν και με αγκάλιασαν για να με καλωσορίσουν. Επαθα πλάκα. Τόσο απλοί στην καθημερινότητα, αλλά τόσο μεγάλοι ποδοσφαιρικά. Και όμως...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: