Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Τους δίναμε λεφτά και δεν τα έπαιρναν»!

«Τους δίναμε λεφτά και δεν τα έπαιρναν»!
Στη στάση της Εφορίας του Ηρακλείου, αλλά και σε τυπολατρία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αποδίδουν από τον ΟΦΗ τη μη χορήγηση άδειας για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί διαρρέουν πως δεν ανησυχούν καθόλου για την απόφαση της ΕΕΑ, ωστόσο εμφανίζονται «πυρ και μανία» με τη στάση της Α’ ΔΟΥ Ηρακλείου, στην οποία, όπως αναφέρουν, έδιναν χρήματα για να βεβαιώσει ότι θα τους χορηγήσει φορολογική ενημερότητα, αλλά εκείνη δεν τα δέχθηκε.

Μάλιστα, για το θέμα αναμένεται να εκδοθεί και καυστική ανακοίνωση μέσα στη μέρα από την ΠΑΕ, η οποία θα τονίζει ότι ακόμη και το πρωί της Παρασκευής άνθρωποί της βρέθηκαν στη ΔΟΥ για να καταβάλλουν νέο ποσό, αλλά οι ιθύνοντες της Εφορίας αρνήθηκαν λέγοντάς τους ανάμεσα σε άλλα πως «ούτε η ΑΕΚ θα πάρει άδεια».

Όσο για τη στάση της ΕΕΑ, θεωρείται επίσης υπερβολική από τους ανθρώπους του ΟΦΗ, που κάνουν λόγο για «χορήγηση πιστοποιητικών κατά βούληση» και εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για το ότι δεν τους δόθηκε παράταση για να καταθέσουν φορολογική ενημερότητα (όπως έγινε ως τις 30 Σεπτέμβρη για τις ομάδες που δεν κατέθεσαν εγγυητική επιστολή).


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: