Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του ΟΦΗ»

«Δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του ΟΦΗ»
Ανακοίνωση για την μη αδειδότησή του από την ΕΕΑ εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Σε αυτή οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου τονίζουν πως δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, ενώ σε αυτή γίνεται λόγος πως οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ρυθμίσει όλες τις οφειλές.

«Με αφορμή το θέμα των αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ από την ΕΕΑ και την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας αλλά και γενικότερα όλους τους Έλληνες φιλάθλους για τα εξής:

1) Η περίοδος αδειοδότησης, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της Super League (είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε) έχει παραταθεί για ένα μήνα. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται πρόβλημα με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

2) Ο ΟΦΗ έχει ρυθμίσει όλες τις οφειλές των περασμένων ετών, λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς, χωρίς να προσφεύγει σε πρακτικές πίεσης στις αρμόδιες αρχές μέσω των οργανωμένων οπαδών του. Χρειάζεται την παρουσία τους, το θερμό τους χειροκρότημα για τους παίκτες, και δεν θα χρησιμοποιηθεί ως «μέτρο πίεσης» σε αρμόδιες αρχές για τυχόν ελλείψεις που ενδεχομένως μπορεί στο μέλλον να έχει.

3) Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν ένα καλό πρωτάθλημα και στην ομάδα μας δύναμη και τύχη, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των χιλιάδων οπαδών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: