Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Λονδρέζος» και με τη βούλα ο Αθπιλικουέτα!!

«Λονδρέζος» και με τη βούλα ο Αθπιλικουέτα
Αίσιο τέλος είχε για την Τσέλσι το κυνήγι του Θέσαρ Αθπιλικουέτα. Η αγγλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος θα φορά τα μπλε για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει παίξει ήδη στις δύο πρώτες αγωνιστικές τoυ γαλλικού πρωταθλήματος, δήλωσε σχετικά με τη μεταγραφή του: «Αν η μετακίνησή μου μπορεί να βοηθήσει την οικονομική κατάσταση της Μαρσέιγ, τότε είναι μια καλή συμφωνία για όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας, μού έδειχναν πάντα τη στήριξή τους, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά».

Ο Αθπιλικουέτα αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στα πλάνα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, ελπίζει πως το κενό στο δεξί άκρο της άμυνάς του θα καλυφθεί με αυτή την προσθήκη, ύστερα από τη φυγή του Ζοσέ Μποσίνγκουα και με δεδομένο ότι ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς έχει εκφράσει την προτίμησή του να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Η ισπανική αποικία πλέον μεγαλώνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αφού ο Αθπιλικουέτα θα συναντήσει εκεί τον Χουάν Μάτα, τον Οριόλ Ρομέου και τον Φερνάντο Τόρες


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: