Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Τελευταία προσπάθεια για Κακά!!

Τελευταία προσπάθεια για Κακά
Ο στόχος είναι δεδομένος εδώ και καιρό… Η επιστροφή του Κακά στη Μίλαν είναι κάτι παραπάνω από μία απλή προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας. Είναι ένα… όνειρο, ειδικά για τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Τις τελευταίες ώρες ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» κάνει την ύστατη προσπάθεια, ώστε να φέρει ξανά στο Μιλάνο τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος άλλωστε δείχνει να μην υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η περίπτωση του 30χρονου μέσου αναθερμάνθηκε και πάλι με τον Μπρνζέτι να έχει την πρώτη επαφή με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Εκείνος, όμως, που μπορεί να κλείσει οριστικά την υπόθεση του Κακά είναι ο Ανριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος ετοιμάζεται να μεταβεί στη Μαδρίτη.

Άλλωστε το είχε πει και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Μίλαν: «Οι μεγάλες αγάπες είναι παντοτινές, ανεξαρτήτως των συνθηκών».

Επιπλέον μία πιθανή μεταγραφή του Βραζιλιάνου στους «ροσονέρι» εκτός από σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, θα… ζεστάνει τους οπαδούς του συλλόγου, που είδαν το καλοκαίρι να αποχωρούν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: