Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Όλοι κάτι ζητάνε...!!

Όλοι κάτι ζητάνε...
Άλλοι αναζητούν το «ξέσπασμα», άλλοι μια ήρεμη κι εύκολη νίκη και άλλοι το… απόλυτο των βαθμών για να ακολουθήσουν μια σταθερή τροχιά.

Η δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκει στην κορυφή της Τσέλσι, λόγω του ενός επιπλέον παιχνιδιού που έχει κληθεί να δώσει, αλλά στα ματς του Σαββατοκύριακου, όλες οι ομάδες έχουν κι από έναν διαφορετικό στόχο!

Η Πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι, αφού… «καρδιοχτύπησε» για να επιβληθεί της Σαουθάμπτον και να ξεκινήσει με το δεξί, ταξιδεύει στο Μέρσεϊσαϊντ για την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το σοκ της πρώτης αγωνιστικής με την «τριάρα» από τη Γουέστ Μπρομ και την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει κάνει τα… κουμάντα της απέναντι στη Φούλαμ, περιμένοντας «στραβοπάτημα» των συμπολιτών της.

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει να «ξυπνήσει» από τον… εφιάλτη που έζησε την περασμένη Δευτέρα στο «Γκούντισον Παρκ», όπου ηττήθηκε 1-0 από την Έβερτον και με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην ενδεκάδα, υποδέχεται τους «cottagers» για να… βγάλει γούστα!

Η αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από το 5-0 επί της Νόριτς, με τα «καναρίνια» να ψάχνουν τη… χαμένη τους λαλιά κόντρα στην ΚΠΡ, ωστόσο, η παρέα του Τζιμπρίλ Σισέ ψάχνει την εξιλέωση για τα πέντε που δέχθηκε και αυτή από τη Σουόνσι.

Κόντρα στη Στόουκ δοκιμάζεται η Άρσεναλ μετά την ισοπαλία (0-0) της πρεμιέρας με τη Σάντερλαντ και τη γκρίνια για την αποχώρηση και του Άλεξ Σονγκ, ενώ η Τότεναμ που ξεκίνησε με το αριστερό στο «Sports Direct Arena», υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ.

Η Τσέλσι που καταλαμβάνει την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με το απόλυτο των βαθμών (2x2) αλλά με ένα ματς λιγότερο, φιλοξενεί τη Νιούκαστλ που μεσοβδόμαδα ταξίδεψε στην Ελλάδα για το πρώτο ματς με τον Ατρόμητο στα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Europa League. Οι «μπλε» απέκτησαν και τους Αθπιλικουέτα και Μόουσες την Παρασκευή, αλλά οι «καρακάξες» δηλώνουν ξεκούραστες – φρόντισε ο Πάρντιου για αυτό – και έτοιμες για ακόμη ένα… λονδρέζικο θύμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25/8 (17:00)
Σουόνσι – Γουέστ Χαμ (14:45)
Άστον Βίλα – Έβερτον
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ
Νόριτς – ΚΠΡ
Σαουθάμπτον – Γουίγκαν
Σάντερλαντ – Ρέντινγκ
Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ
Τσέλσι – Νιούκαστλ (19:30)

Κυριακή 26/8
Στόουκ – Άρσεναλ (15:30)
Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (18:00)


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: