Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Τέλος οι μεταγραφές για Γιουνάιτεντ!!

Τέλος οι μεταγραφές για Γιουνάιτεντ
Μια εβδομάδα έχει μείνει πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στη Γηραιά Ήπειρο, παρόλα αυτά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να προχωρήσει σε άλλες προσθήκες.

Φαίνεται πως ο Σκωτσέζος τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τα… καλοκαιρινά του ψώνια και από το έμψυχο υλικό με το οποίο θα δουλέψει, αφού απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν άλλες μεταγραφές για τους «κόκκινους διαβόλους»: «Αποκλείεται να αγοράσουμε άλλον παίκτη, αυτό είναι σίγουρο».

Η Γιουνάιτεντ κινήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας πέντε ποδοσφαιριστές:
Τον Σίνζι Καγκάβα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, τον νεαρό Νικ Πάουελ από την Κρου Αλεξάντρα, τον Άντζελο Ενρίκεζ από την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, τον Αλεξάντερ Μπίτνερ από τη Φίτεσε και φυσικά τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι από την Άρσεναλ.

Όσον αφορά το μέλλον του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και του Νάνι στο «Ολντ Τράφορντ», ο Φέργκιουσον δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παραχώρησής τους: «Δεν υπάρχει κάποια κίνηση για την οποία να μπορώ να σας μιλήσω. Μένουν μόνο λίγες μέρες για τη λήξη της προθεσμίας καi αυτές θα περάσουν αρκετά γρήγορα φαντάζομαι». 


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: