Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Είμαι έτοιμος για μια νέα αρχή»

«Είμαι έτοιμος για μια νέα αρχή»
Τα παράπονα που έχει από την Ίντερ αποκάλυψε ο Τζαμπάολο Πατσίνι κατά την παρουσίασή του από την νέα του ομάδα, την Μίλαν. Ο Πατσίνι που έγινε ανταλλαγή με τον Κασάνο, εξήγησε πως δεν περίμενε να τον αντιμετωπίσουν με αυτόν τον τρόπο οι υπεύθυνοι της προηγούμενης ομάδας του.

Η παρουσίαση του Τζαμπάολο Πατσίνι από τη Μίλαν, ήταν μια καλή ευκαιρία για τον ίδιο, να εξηγήσει κάποια πράγματα που είχαν να κάνουν με την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ίντερ. Ο Πατσίνι αποκάλυψε πως οι σχέσεις του με την Ίντερ ουσιαστικά έπαψαν να υφίστανται από τη στιγμή που τον ενημέρωσαν πως δεν τον υπολογίζουν.

«Με πήραν τηλέφωνο την παραμονή της έναρξης της προετοιμασίας και μου είπαν πως δεν με χρειάζονται. Από τη στιγμή εκείνη οι σχέσεις μου με την ομάδα έπαψαν να υπάρχουν. Πέρασα δύσκολες μέρες και όσα είπα κατά καιρούς οφείλονται και στο άγχος που είχα. Ευτυχώς όλα τελείωσαν και τώρα θέλω να κάνω μια νέα αρχή, να πετύχω πολλά γκολ και να βοηθήσω την ομάδα μου», δήλωσε ο Πατσίνι.

Η ιδέα της ανταλλαγής του με τον Κασάνο αιφνιδίασε πολλούς. Όχι, όμως και τον Πατσίνι. «Όλα έγιναν μέσα σε δύο μέρες. Μιλούσα με τον Κασάνο και λέγαμε πως εκεί θα καταλήξουν οι υποθέσεις μας, να πάρει ο ένας τη θέση του άλλου. Ήταν σαν να το περιμέναμε από καιρό», απαντά ο «Πάτσο».

Αφού μιλούσε με τον Κασάνο, θα ξέρει και γιατί ο φίλος του ζήτησε να φύγει από τη Μίλαν. «Δεν θα ήθελα να απαντήσω εκ μέρους του Αντόνιο. Ρωτήστε τον και θα σας πει», ήταν η απάντηση του παίκτη.

Όσο για τις φιλοδοξίες του, ο Πατσίνι είναι ξεκάθαρος. «Θέλω να σηκώσω κύπελλα με την ομάδα. Μακάρι να το καταφέρω από την πρώτη χρονιά, θα είναι το τέλειο.»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: