Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

''Έχουμε τα φόντα''

Ο Ατρόμητος έχει τα φόντα να τα καταφέρει στο φετινό πρωτάθλημα σύμφωνα με τον σκόρερ του χρυσού γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ, Νίκο Λαζαρίδη.
''Έχουμε τα φόντα''
«Σήμερα είχαμε απέναντί μας μια καλή ομάδα, δουλεμένη, που ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς ήμασταν έτοιμοι, κάναμε φάσεις και καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα είναι σημαντικοί για τη συνέχεια.
Είμαστε όλοι μια οικογένεια, δουλεύουμε όλοι μαζί και τα παιδιά έδωσαν και τη ψυχή τους ακόμα και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Όταν δουλεύεις σωστά στην προπόνηση αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Πήραμε το τρίποντο και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό».
Για το ρεαλιστικό στόχο του φετινού Ατρομήτου: «Στόχος είναι φέτος να πετύχουμε όσο πιο πολλές νίκες μπορούμε. Και στο ματς με τη Νιούκαστλ δικαιούμασταν το κάτι παραπάνω, αλλά δε μας άφησαν η τύχη και οι διαιτητές».
Για το αν είναι εφικτός το κάτι παραπάνω: «Η χρονιά μόλις ξεκίνησε. Έχουμε το 2 στα 2. Θέλουμε να μπούμε στην πεντάδα. Έχουμε τα φόντα να το κάνουμε, είμαστε καλή ομάδα και με λίγη τύχη πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: