Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Aπάντησε στον Μαύρο ο Δημητρέλος!!

Μετά το τέλος της συνέντευξης του Θωμά Μαύρου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, πήρε θέση στα όσα του καταλόγισε ο πρώτος, μέσω συνέντευξης του στον Sentra 103,3.
Aπάντησε στον Μαύρο ο Δημητρέλος
O κ. Δημητρέλος είπε ότι βλέποντας την ΑΕΚ με 1 βαθμό την 5η αγωνιστική δεν είχε άλλη επιλογή από το να προχωρήσει στην απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου, έστω και κόντρα στον Μαύρο ή το υπόλοιπο Δ.Σ.
Παράλληλα άφησε και κάποιες αιχμές κατά του κ. Μαύρου, λέγοντας πως ο Βλάχος είχε ζητήσει την αποπομπή του Βασίλη Τσιάρτα νωρίτερα και ο Θωμάς Μαύρος είχε ολιγωρήσει στον να τον απομακρύνει. Επίσης απάντησε για τα μεταγραφικά, το θέμα του Αγγελου Αναστασιάδη, αλλά και ποιος μπορεί να είναι ο νέος τεχνικός της Ενωσης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι και ο Κρις Κόουλμαν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημητρέλου στον Sentra 103,3:
Για το αν άκουσε τη συνέντευξη Τύπου του Θωμά Μαύρου: «Ακουσα το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξή του γιατί είχα και κάποιες τηλεφωνικές υποχρεώσεις. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με την Θωμά γιατί ο Θωμάς είναι η ιστορία της ΑΕΚ. Πρέπει η ομάδα να βρει μια αγωνιστική ηρεμία και να μπει σε σωστό δρόμο»
Για την απομάκρυνση του Βλάχου: «Δεν νομίζω ότι είναι λάθος από τη στιγμή που ηγ φτάσαμε την 5η αγωνιστική και η ΑΕΚ είχε μνόλις 1 βαθμό. Δεν γίνεται να μην κάνεις τίποτα. Οποιοσδήποτε στην θέση μου πιστεύω αυτό θα έκανε, χωρίς να λέω ότι δεν πιστεύω στον κ. Βλάχο. Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητές του και δεν του επιρρίπτω ευθύνες. Όμως είπα από τη στιγμή που έχω το δικαίωμα της υπογραφής »
Για τις παραιτήσεις του ΔΣ λόγω της αποπομπής του Βλάχου: «Στον κ. Μαύρο όταν μιλήσαμε του είπα ότι δεν είναι εννέα οι ψήφοι αλλά επτά που επιθυμούν την απομάκρυνση του κ. Βλάχου. Δεν ήταν του κ. Σεραφείδη τον οποίο κάλεσα δύο φορές και το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Οσο για τον κ. Τόγελο το γνωρίζεται ότι έχει παραιτηθεί από την ερασιτεχνική εδώ και 15 ημέρες; »
Για τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ και αν είναι θα είναι Ελληνας η ξένος: «Δεν ξέρω κάτι αυτή τη στιγμή, έχω στείλει μέιλ σε 3-4 προπονητές και περιμένω απαντήσεις για κάνω το επόμενο βήμα και να μιλήσουμε από κοντά. Αυτή τη στιγμή έχουμε έρθει σε επαφή μόνο με τους μάνατζερ. Μην μερ ρωτάτε για ονόματα γιατί δεν έχει νόημα να τα αναφέρω ονόματα γιατί αν αρνηθούν μετά θα λένε ο τάδε κι ο τάδε αρνήθηκε την ΑΕΚ. Μόνο ένας πάντως είναι Ελληνας από τους υποψήφιους. Οι άλλοι είναι ξένοι που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα είτε γιατί μπορεί να έχουν παίξει ποδόσφαιρο είτε γιατί μπορεί να έχουν κοουτσάρει εδώ».
Για το αν ένας εκ των υποψηφίων μπορεί να είναι ο Κόουλμαν: «Μπορεί να είναι και ο κύριος Κόουλμαν»
Για το αν μπλέχτηκε στα «χωράφια» του Μαύρου: «Όπως και ο κ. Μαύρος μπορούσε να διαφωνήσει για διοικητικά έτσι κι εγώ μπορώ να έχω γνώμη για τα αγωνιστικά. Όταν λοιπόν άκουγα τον προπονητή να έχει τόσο καιρό πρόβλημα με τις επιλογές του τεχνικού διευθυντή που έχει επιλέξει ο κ. Μαύρος, κάτι έπρεπε να γίνει. Μπορεί τελικά να απομακρύνθηκε πριν λίγες ημέρες ο κ. Τσιάρτας, αλλά ξέρετε πόσο καιρό πριν υπήρχε πρόβλημα με τον κ. Βλάχο;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: