Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ένα μήνα χωρίς Δώνη!

Βαριά ήταν η «καμπάνα» για τον ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Δώνη σχετικά με όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη. Ο «Δικέφαλος» τιμωρήθηκε με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο για το… «σεξ και βία», ενώ ο τεχνικός της ομάδας θα μείνει μακριά από τον πάγκο του για έναν μήνα, εξαιτίας της φραστικής επίθεσης στον Κάκο.

Ένα μήνα χωρίς Δώνη!
Η τιμωρία της Πειθαρχικής Επιτροπής θα κρατήσει τον Δώνη μακριά από τον πάγκο για τους τέσσερις επόμενους αγώνες με ΟΦΗ, ΑΕΚ, Κέρκυρα και Πανιώνιο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση κάτι που θα γίνει άμεσα.
Αναλυτικά:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 5ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ
Β)  ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων τριακοσίων ευρώ
Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων τριακοσίων ευρώ
Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων επτακοσίων ευρώ
Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ,  Γ.Δώνη (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Γ. Δώνη, καθώς επίσης διότι: «Στο 44΄, 45΄και 45΄+ λεπτό του αγώνα εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική οθόνη προβολής μηνυμάτων (MATRIX) η φράση: «SEX και ΒΙΑ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ την συνολική χρηματική ποινή των σαράντα δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Δώνη πειθαρχική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: