Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

«Ο Χάρτ τα πήγε περίφημα»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, έπλεξε το εγκώμιο του Τζο Χαρτ ο οποίος έκανε καταπληκτική εμφάνιση στο 1-1 κόντρα στην Ντόρτμουντ για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.


«Ο Τζο Χαρτ μας έσωσε από μία βαριά ήττα, καθώς οι επεμβάσεις του ήταν καθοριστικές για εμάς, έτσι δεν μπορώ παρά να τον ευχαριστήσω για την εμφάνισή του. Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο, όμως το σίγουρο είναι πως πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για την καλύτερη εμφάνιση στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όμως τα πήγε περίφημα».

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε και για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Premier League:

«Δεν παίξαμε καλά. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και έτσι δεν είμαι ικανοποιημένος. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία εντελώς διαφορετική διοργάνωση σε σχέση με το αγγλικό πρωτάθλημα. Όταν έχουμε μία φάση θα πρέπει να σκοράρουμε. Μάλιστα, στο πρώτο μέρος είχαμε τρεις απίστευτες ευκαιρίες για να σημειώσουμε πρώτοι γκολ. Ωστόσο, αν δεν μαρκάρεις και δεν τρέχεις όπως έκανε η Μπορούσια Ντόρτμουντ απέναντί μας, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, αλλά δουλειά μου είναι να το λύσω».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: