Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Το πήρε η φανέλα!!

H Ζενίτ έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να ισοφαρίσει όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, όμως η Μίλαν με την βαριά φανέλα κατάφερε και πήρε το διπλό (3-2) από την Αγ. Πετρούπολη με αυτογκόλ.
Το πήρε η φανέλα
Φουριόζα ξεκίνησε το ματς η Μίλαν στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στην Ζενίτ, καθώς μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Άντερλεχτ έπρεπε να πάρει το «τρίποντο» διαφορετικά θα έμπλεκε σε περιπέτειες. Από την άλλη η ρωσική ομάδα που έχασε με κάτω τα χέρια στην Αναδαλουσία από την Μάλαγα ήθελε θετικό αποτέλεσμα με τους Ροσονέρι για να αναπτερώσουν το ηθικό.
Έτσι λοιπόν η Μίλαν έκανε γρήγορα το 0-2 με τον Εμάνουελσον στο 13΄ να εκτελεί φάουλ, η μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει στα δίχτυα του Μαλαφέεβ. Το δεύτερο γκολ ήρθε τρία λεπτά αργότερα με μία μοναδική ενέργεια του Ελ Σαραουϊ, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των Ρώσων και πλάσαρε σωστά τον γκολκίπερ της Ζενίτ και έγινε ο νεότερος παίκτης της Μίλαν που σκόραρε στην διοργάνωση.
Η Ζενίτ πάντως κατάφερε να... ξυπνήσει, έστω και αργά και ύστερα από σωτήριες επεμβάσεις του Αμπιάτι μείωσε σε 1-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Χουλκ να νικάει τον εξαιρετικό στα πρώτα 45΄ λεπτά τερματοφύλακα των Ροσονέρι.
Το τέρμα του Χουλκ ανέβασε ψυχολογικά την Ζενίτ και στην επανάληψη κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς. Ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε κόρνερ και αυτή τη φορά έγινε ο δημιουργός του γκολ, με τον Αμπιάτι να κάνει το πρώτο του λάθος με κακή έξοδο και ο Σιρόκοβ με κεφαλιά να γράφει το 2-2!
Οι Ιταλοί δεν έδειχναν να μπορούν και τρίτο τέρμα, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα ο Μοντολίβο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Χουμποκάν στην προσπάθειά του να προλάβει τον Πατσίνι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 78΄.
Τελικά η ομάδα του Αλέγκρι πήρε τη πρώτη της νίκης στο Τσάμπιονς Λιγκ με 3-2 επί της Ζενίτ, παίζοντας πάντως ρόλο και η βαριά φανέλα για να καταφέρει να φτάσει στο «τρίποντο» με την τροπή που πήρε το ματς.


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: