Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Δικαιοσύνη για Πόρτο!!

Δικαιοσύνη για Πόρτο
Αν υπάρχει δικαιοσύνη στο άθλημα που ονομάζεται ποδόσφαιρο, τότε αυτή αποδόθηκε απόλυτα στην αναμέτρηση της Πόρτο με τη με την Παρί Σεν στο «Ντραγκάο» για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «δράκοι» ήταν η καλύτερη ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και το 1-0 με σκόρερ τον Χαμές Ροντρίγκεζ στο 83’, αποδεικνύεται φτωχό για τους Πορτογάλους, βάση των ευκαιριών που είχαν.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ντιναμό Κιέβου πήρε εύκολα τη νίκη 2-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Πόρτο - Παρί Σεν Ζερμέν

Εξαιρετική η Πόρτο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, πίεσε πάρα πολύ την αντίπαλό της, χάνοντας σωρεία ευκαιριών, με τον τερματοφύλακα της Παρί, τον Σιρίγου να αρνείται στους Πορτογάλους το γκολ. Ωστόσο, η πίεση από τους «δράκους» απέφερε καρπούς στο 83ο λεπτό με τον Χαμές Ροντρίγκεζ να κάνει το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στον αντίποδα οι Παριζιάνοι δεν έδειξαν τίποτα στον αγωνιστικό χώρο του «Ντραγκάο», εκτός από κάποιες εμπνεύσεις που είχε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Δεν ήταν, όμως, η ήττα το μόνο άσχημο για την Παρί, καθώς έχασε με τραυματισμό τον Εζεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή στο 73ο λεπτό και βγήκε στο 80’.

Πόρτο: Έλτον, Ντανίλο, Μαϊκόν, Άλεξ Σάντρο, Οταμέντι, Λούτσο Γκονζάλες (81’ Ντεφούρ), Μουτίνιο, Φερνάντο, Μαρτίνεζ, Ροντρίγκεζ (91’ Μανγκαλά) , Βαρέλα (73’ Ατσού)

Στον πάγκο: Φαμπιάνο, Μιγκέλ Λόπεζ, Αντρέ Κάστρο, Κλέμπερ

Παρί Σεν Ζερμαίν: Σιρίγου, Τιάγκο Σίλβα, Σακό, Μάξουελ, Φαν ντερ Βιλ (62’ Ζαλέ) , Μενέζ (73’ Λαβέτσι, 80’ Παστόρε), Νενέ, Ματουιντί, Σαντόμ, Βεράτι, Ιμπραΐμοβιτς

Στον πάγκο: Ντουσέζ, Άλεξ, Αρμάντ, Γκαμεϊρό


Ντιναμό Κιέβου - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό Κιέβου μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Γκούσεφ. Το 2-0 ήρθε στο 33’ με το αυτογκόλ του Πίβαριτς. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα, χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα από τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να έρθει τελικά η εύκολη νίκη.

Ντιναμό Κιέβου: Σοφκόφσκι, Ντανίλο Σίλβα, Μιχάλικ, Ταϊβό, Κακερίδι, Μιγκέλ Βελόσο, Βουκόγεβιτς, Γιαρμολένκο (80’ Μεχμεντί), Γκούσεφ (83’ Ράφαελ), Κράνιτσαρ (46’ Γκαρμάς) , Ιντέγε

Στον πάγκο: Κόβαλ, Μπετάο, Μιλέφσκι, Μάρκο Ρούμπεν,

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Κελάβα, Σίμουνιτς, Τόνελ, Βίντα, Καλέγιο (46’ Κοπ), Αντέμι, Κόβατσιτς, Σαμίρ (78’ Καράσκο), Πρίβαριτς, Μπροζόβιτς, Μπεκιράι (58’ Μπεκιράι)

Στον πάγκο: Μίτροβιτς, Πούλγιτς, Ιμπάνιεθ, Βρσάλικο

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Α' Ομίλου:

Πόρτο-Παρί Σεν Ζερμέν 1-0
(83’ Ροντρίγκεζ)

Ντιναμό Κιέβου-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-0
(3’ Γκούσεφ, 33’ αυτ. Πίβαριτς)

Α’ Όμιλος

Πόρτο 6 (3-0)
Παρί Σεν Ζερμέν 3 (4-2)
Ντιναμό Κιέβου 3 (3-4)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 (0-4)


Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Παρί Σεν Ζερμέν (21:45)
Πόρτο-Ντιναμό Κιέβου (21:45)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: