Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Έτσι θα παίξει η Τότεναμ!!

Έτσι θα παίξει η Τότεναμ
Αφήνοντας τελικά τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στο Λονδίνο, αφού θα χρειαστεί να δουλέψει αρκετά για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, έφτασε η Τότεναμ στην Αθήνα. Ελάχιστες οι αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα των «σπιρουνιών» κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Αντρέ Βίλας – Μπόας δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμών πέραν των απουσιών των Νόουτον, Πάρκερ, Καμπούλ, Άσου – Εκοτό και Λίβερμορ και η πρώτη αλλαγή συγκριτικά με το Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο 4-2-3-1, έρχεται κάτω από τα δοκάρια.

Ο Ούγκο Γιορίς, όπως και στο πρώτο ματς των Λονδρέζων στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Λάτσιο, θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του.

Στην τετράδα μπροστά του από δεξιά στα αριστερά, θα παραταχθούν οι Γουόκερ, Γκαλάς, Κόλκερ και Βερτόνχεν. Ο τελευταίος μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας λόγω των απουσιών των Άσου Εκοτό και Νόουτον.

Στα χαφ θα κινηθούν οι Ντεμπελέ και Σάντρο. Μπροστά τους στην τριάδα θα είναι σίγουρα στις πτέρυγες οι Μπέιλ (αριστερά) και Λένον (δεξιά). Αυτός που θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο και θα κινείται κυρίως πίσω από τον Ντεφό που θα είναι ο μοναδικός προωθημένος, πιθανότατα θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Γκίλφι Σίγκουρντσον.

Ο Ισλανδός άσος θα είναι αυτός που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντικαταστήσει τον Κλιντ Ντέμπσεϊ που άνοιξε λογαριασμό στο «Ολντ Τράφορντ» με τη νέα του ομάδα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: