Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Πίνουν ...Μαύρο, δεν παίζουν Pro!

Μόνο εικόνα επαγγελματικής ομάδας δεν δείχνει η ΑΕΚ σύμφωνα με τις δηλώσεις του Θωμά Μαύρου, ο οποίος είπε πολλές αλήθειες χωρίς όμως να πάρει ευθύνες για τις κινήσεις του.

Πίνουν ...Μαύρο, δεν παίζουν Pro!
Πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τη θητεία του ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είπε ο Θωμάς Μαύρος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης.
Με τα λόγια του παρουσίασε στην ΑΕΚ μια εικόνα παιδικής χαράς και όχι οργανωμένης επαγγελματικής ομάδας, αφού ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει, ενώ στο παρασκήνιο παίρνουν αποφάσεις άνθρωποι που διοικούσαν στο παρελθόν και έφυγαν με τις χειρότερες περγαμηνές.
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και σύμβολο του συλλόγου, τα έβαλε με τον Ανδρέα Δημητρέλο επειδή παρέκαμψε θεσμούς και τις νόμιμες διαδικασίες για να απολύσει τον Βλάχο. Αυτή την κίνηση ο Θωμάς την εξέλαβε ως άδειασμα στο πρόσωπό του, ενώ έριξε και τη βόμβα ότι ο Αδαμίδης διοικεί ακόμα την ΑΕΚ.
Και όπως λέει ο λαός, όπου λαλούν κοκόροι αργεί να ξημερώσει!
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Μαύρος με τα λόγια του επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι τον σχεδιασμό της ΑΕΚ το καλοκαίρι δεν τον κάνει ούτε ερασιτεχνικό σωματείο! Βλέπετε, τα άτομα που επέλεξε ο Μαύρος για να στηρίξουν τη κίνηση σωτηρίας, όπως είχε ονομαστεί, έκαναν τα πράγματα χειρότερα... Βλάχος και Τσιάρτας δεν έδεναν μεταξύ τους και η συνεργασία τους ήταν ανύπαρκτη. Μόνο κόντρα και τίποτα άλλο.
Πολλές επιλογές παικτών ήταν καταστροφικές. Μερικές από αυτές επισήμανε και ο Μαύρος στη συνέντευξη Τύπου. Ήρθε ένας Κορδέρο για αμυντικό χαφ ενώ παίζει 8άρι και έφυγε ο Καφές που ήταν καθαρόαιμος ανασταλτικός μέσος. Με τα ίδια λεφτά θα έμενε στην ΑΕΚ ο νυν παίκτης της Βέροιας. Επίσης αποκτήθηκε ο Γιάγκο που δεν πιάνει ...μία στον πανσπαρτού της αμυντικής γραμμής Γεωργέα!
Και σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορούν να επισημανθούν σχετικά με τα αγωνιστικά. Για να μην μπούμε για κάποιες περίεργες πληροφορίες που έχουν πιάσει τα αυτιά του σκύλου για φακελάκι που έπαιρναν κάποιοι, από πατεράδες νεαρών ποδοσφαιριστών για να έχουν χρόνο συμμετοχής τα παλικάρια τους ή έστω να βρίσκονται στην αποστολή.
Όσον αφορά τα διοικητικά, ακόμα και σήμερα, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012, ο Μαύρος δεν έχει καταλάβει ότι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του τον έπεισαν να βγει μπροστά και να εκτεθεί, ενώ οι ίδιοι ...λάκισαν όταν έμαθαν τα πραγματικά χρέη της ΑΕΚ! Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος που έγινε πρόεδρος τον Αύγουστο. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι οι πλησίον του τόν εξέθεσαν ανεπανόρθωτα και "έπληξαν" την υστεροφημία του!
Εκεί που πίεζαν να μπούνε στο ΔΣ, έκαναν πίσω όταν πληροφορήθηκαν την τεράστια μαύρη τρύπα. Και δεν στήριξαν τον Μαύρο ουσιαστικά, βάζοντας χρήματα... Ούτε πρόκειται να το κάνουν. Οι αμφιβολίες του Μαύρου όταν ερωτήθηκε για πιθανή επιστροφή του στα διοικητικά επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. "Είναι ακόμη υπό σκέψη. Θα κάνω τα πάντα ρεαλιστικά για την ΑΕΚ. Ναι να μπω, αλλά θα έχουμε πάλι το οικονομικό μπροστά", δήλωσε συγκεκριμένα.
Εν κατακλείδι, ο Μαύρος δήλωσε για τους διοικούντες ότι θέλουν την ΑΕΚ στη Δ' Εθνική. Ο ίδιος δεν ανέλαβε τις πραγματικές ευθύνες του. Γιατί οι επιλογές του και τα άτομα που τον πλαισίωσαν στο αγωνιστικό τμήμα παρουσίασαν οργάνωση ομάδας που παίζει πιο κάτω από το περιφερειακό πρωτάθλημα...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: