Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Κρύο ή ζέστη για Ολυμπιακό;

Κρύο ή ζέστη για Ολυμπιακό;
Την ίδια ώρα που το τελευταίο σφύριγμα στο «Έμιρεiτς» έβρισκε τον Ολυμπιακό να γνωρίζει δεύτερη ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην προκειμένη περίπτωση με σκορ 3-1 από την Άρσεναλ, στο άλλο παιχνίδι του β’ ομίλου, η Σάλκε του Κ. Παπαδόπουλου ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Μονπελιέ στη Γερμανία.

Ο Αϊτ-Φανά με άπιαστο σουτ πέτυχε το 0-1 στο 13’ για τους Γάλλους. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς αντέδρασε στο 26’, όταν μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Χούντελααρ και υποδειγματικό τελείωμα του Ντράξλερ σημείωσε το 1-1. Έγινε έτσι ο πρώτος Γερμανός σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ σε ηλικία 19 ετών και 13 ημερών. Μετά από… ιδιότυπη συνεργασία των δύο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών ήρθε η ανατροπή για τους «βασιλικούς μπλε». Ο Ντράξλερ αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα, κέρδισε πέναλτι και ο Ολλανδός επιθετικός ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, διαμόρφωσε το 2-1 στο 53’. Οι γηπεδούχοι αγωνιζόμενοι και με παίκτη παραπάνω (λόγω της αποβολής του Μποκαλί από το 52’) έμοιαζαν να έχουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Όμως ο Καμαρά στις καθυστερήσεις τους χάλασε τα σχέδια, «γράφοντας» το τελικό 2-2 στο “Veltins-Arena”.

Ενδεκάδες:

Σάλκε (Χουμπ Στέφενς): Ούνερσταλ, Χέβεντες, Κ. Παπαδόπουλος, Ουτσίντα, Φουξ, Χόλτμπι, Χέγκερ, Ντράξλερ, Νόισταντερ, Πούκι, Χούντελααρ.

Μονπελιέ: (Ρενέ Ζιράρ): Γιούρντρεν, Μποκαλί, Εμπιά, Χίλτον, Σταμπουλί, Μπελχαντά, Εστράντα, Σαϊχί, Αϊτ-Φανά, Καμαρά, Καμπελά.


أهداف شالكة 2-2 مونبيليه - الجولة 2 - دوري أبطال... από MediaMasrTv


Επόμενη αγωνιστική 24/10:

Άρσεναλ-Σάλκε
Μονπελιέ-Ολυμπιακός

Βαθμολογία:

1. Άρσεναλ 6 (5-1)
2. Σάλκε 4 (4-3)
3. Μονπελιέ 1 (3-5)
4. Ολυμπιακός 0 (2-5)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: