Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ανανεώνει ο Μίκολι!

Ανανεώνει ο Μίκολι
Έτοιμη να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Φαμπρίτσιο Μίκολι φέρεται να είναι η διοίκηση της Παλέρμο, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία. Το τρέχον συμβόλαιο του βραχύσωμου επιθετικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κρατήσουν στη δύναμή τους τον παίκτη και για την επόμενη χρονιά.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Φαμπρίτσιο Μίκολι με δηλώσεις του είχε αφήσει ανοικτό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Παλέρμο. Συγκεκριμένα ο Μίκολι είχε τονίσει πως βλέπει το μέλλον του μακριά από την ομάδα του νησιού, αφήνοντας να εννοηθεί πως μια πρόταση που θα προερχόταν από ομάδα της Αραβικής χερσονήσου δεν θα τον άφηνε ασυγκίνητο.

Η τελευταία αγωνιστική του Καμπιονάτο απέδειξε πως ο Μίκολι παραμένει ένας σημαντικός παίκτης για την Παλέρμο. Τα τρία γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση με την Κιέβο ήταν αυτά που έδωσαν την πρώτη νίκη της χρονιάς στους Σικελούς. Ήταν αυτά, όμως, που έπεισαν τους ανθρώπους της ομάδας πως ο ποδοσφαιριστής είναι ακόμα απαραίτητος στην Παλέρμο.

Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι είναι έτοιμος να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του Μίκολι, ώστε να φτάσουν σε συμφωνία ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν και από τη διοίκηση των Σικελών δεν επιβεβαιώνεται αυτή η πρόθεση, πληροφορίες μέσα από την ομάδα κάνουν λόγο για έναρξη των συζητήσεων εντός των ημερών. Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρουν οι εφημερίδες της Ιταλίας.

Οι οικονομικοί όροι καθώς και η διάρκεια του νέου συμβολαίου δεν έγιναν γνωστοί, αφού περιμένουν όλοι τις πρώτες συζητήσεις, που όπως φαίνεται δεν πρόκειται να αργήσουν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: