Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Πού είχε χαθεί αυτή η ψυχή;

Στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού επέστρεψε ο Βλάσης Τσάκας, δηλώνοντας πως μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα έχει γίνει πρόταση από τον πρίγκιπα Φεϊζάλ για την αγορά της "πράσινης" ΠΑΕ...

Πού είχε χαθεί αυτή η ψυχή;
«Το πλάνο μας ήταν για τον Δεκέμβριο του 2012, αλλά οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό συνιστούν μία μεγάλη φαρσοκωμωδία, μία αποτυχία. Χθες καρατομήθηκε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Κώστας Κατσουράνης πριν το κρίσιμο ματς με την Τότεναμ. Οι άνθρωποι που διοικούν τώρα τον Παναθηναϊκό είναι απρόβλεπτοι και όχι μόνο επικίνδυνοι», ήταν ακόμα μία ατάκα του Τσάκα στον SentraFM, ο οποίος υποστήριξε πως οι όποιες συνομιλίες θα ξεκινήσουν από τον Αλαφούζο.
«Φυσικά θα ξεκινήσω από τον Γιάννη Αλαφούζο, από ποιον να ξεκινήσω από τον θυρωρό της Παιανίας;», επεσήμανε ο Τσάκας, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας περί ύπαρξης ενδιαφέροντος από Αραβα και όχι μόνο.
«Εγώ δεν έχω καμία σχέση κατά Sportday με τον Αραβα που θέλει τον Παναθηναϊκό, επειδή σέβομαι την εφημερίδα, θα μείνω στο δημοσίευμα», επεσήμανε ο Τσάκας και έσπευσε να αναφερθεί στα όσα είχαν διαδραματιστεί τον περασμένο Μάιο με τον Πρίγκιπα Φαϊζάλ εξαπολύοντας επίθεση στον Γόντικα.
«Με αυτά που μου λέτε για τον περασμένο Μάιο, δυο τινά συμβαίνουν,ή εσείς δεν γνωρίζετε την πραγματικότητα ή εγώ ήρθα απ' άλλον πλανήτη, εμείς τον Μάιο φέραμε τον πρίγκιπα Φεϊζάλ, ενώ είναι γεγονός ότι αποτύχαμε στις συζητήσεις τόσο στον Πρίγκιπα και στην πριγκίπισσα, Ντίμα για συγκεκριμένους λόγους που επικαλέστηκε ο Γόντικας στον Αλαφούζο», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Υπάρχει πληροφορία σε μένα ότι ενώ ο Αλαφούζος ζήτησε μέσω συνεργάτη του να επικοινωνήσει μαζί μου για να μιλήσουμε, στη συνέχεια υπήρχε σιγή ασυρμάτου. Και αναρωτιέμαι μετά ότι είμαι ο μεγαλύτερος εγκληματίας, ο Ρωχάμης, ο Κοσκωτάς, επειδή είχα κάποιες νομικές ατασθαλίες με το υγειονομικό ή με κάτι άλλο. Απορούσα και η απορία μου λύθηκε όταν πληροφορήθηκα ότι ο Γόντικας συνάντησε την πριγκίπισσα Ντίμα, ο Γόντικας δεν συναντήθηκε με κανέναν. Την Πριγκίπισσα την είδε μόνο ο Τζίγγερ».
Ο Τσάκας αναφέρθηκε και στην περιβόητη ατάκα του περί «καθαρισμού» της ΠΑΕ και σ' αυτό το σημείο επεσήμανε: «Είπα θα «καθαρίσω» όλη την ΠΑΕ. Εννοείται ότι θα καθάριζα και τον Γόντικα. Δεν υπάρχουν «ιερές αγελάδες» στον Παναθηναϊκό».
Ο Τσάκας, όμως, τα «έβαλε» και με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον οποίο από την πρώτη στιγμή είναι γεγονός πως δεν είχε καλή άποψη, σε ανύποπτη στιγμή παραδέχθηκε πως ανασκουμπώθηκε ελέω του ερίσματος του Πορτογάλου στον κόσμο, αλλά έσπευσε για ακόμα μία φορά να επιτεθεί…
«Ο άνθρωπος δεν κάνει για τίποτα», είπε για τον Φερέιρα ο Τσάκας και πρόσθεσε: «Ηθελε να κολλήσει τα τελευταία του ένσημα, ας του τα προ-κολλήσουν και ας αποχωρήσει».
Οσο για το γιατί ο Πρίγκιπας Φαϊζάλ δεν έκανε πρόταση το καλοκαίρι, ο Τσάκας επεσήμανε: «Το Δ.Σ. της ΠΑΕ μας είχε καθησυχάσει τότε με την Α.Μ.Κ.. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε και γι' αυτό δεν κάναμε πρόταση το καλοκαίρι».
Οσο για την εικόνα του Παναθηναϊκού εντός γηπέδου και εδώ ο Τσάκας ήταν απολαυστικός: «Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός είναι στη χειρότερη περίοδο των τελευταίων 30 ετών, ήταν αναμενόμενο, μιας και το μοναδικό κριτήριο για τους παίκτες ήταν να μην πάρουν προκαταβολές και η ομάδα κοιτούσε να γεμίσει το ρόστερ της. Τα παλτά του χειμώνα δεν φοριούνται το φθινόπωρο, το ξέρουμε αυτό».
Ο Τσάκας, όμως, συνέχισε την επίθεση τόσο σε Φερέιρα όσο και σε Αλαφούζο για την αποχώρηση των Καραγκούνη, αλλά και Κατσουράνη: «Ο Καραγκούνης θα ΄χει πάντα θέση στον Παναθηναϊκό, εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να κρίνουμε τον «καθηγητή», Φερέιρα στην υπόθεση ούτε του «Κάρα» ούτε του Κατσουράνη και πιστεύω πως ο Αλαφούζος, ο οποίος έγινε ξαφνικά γνώστης του ποδοσφαίρου, αν και δεν ήξερε τι σχήμα έχει η μπάλα, κάνει «γυφτιλίκια» με τα λεφτά του Κατσουράνη. Εγώ όταν απολύω έναν εργαζόμενο του δίνω κανονικά την αποζημίωση και τα λεφτά που δικαιούται. Δεν κάνω παζάρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: