Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Κοντά σε Χάβο η ΑΕΚ!

O διευθύνων σύμβουλος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είχε συνάντηση με τον Μάκη Χάβο στο Κεφαλάρι το βράδυ της Τετάρτης στην οποία και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο Ανδρέας Δημητρέλος παρουσίασε όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στην Ενωση στον 43χρονο τεχνικό, ενώ συζητήθηκαν και τα δεδομένα όσο αφορά την πρόταση που μπορεί να κάνει η ΑΕΚ στον Χάβο. Δηλαδή τα χρήματα που μπορεί να ξοδέψει η ΑΕΚ για τον προπονητή ή και για συνεργάτες του, αλλά και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου.
Ο Μακεδόνας προπονητής στη συζήτηση που είχε με τον Δημητρέλο εμφανίστηκε καλά διαβασμένος για την ΑΕΚ, αφού ανέλυσε στο στέλεχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ τα πάντα, σε ό,τι αφορά το δυναμικό της ομάδας, γεγονός που εξέπληξε τον Δημητρέλο!
Μάλιστα, ο Χάβος δεν δίστασε να του πει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει ακόμα και από αύριο την ομάδα, προκειμένου να την προετοιμάσει και να την κοουτσάρει κανονικά στον αγώνα του Σαββάτου με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ!
Οι δύο πλευρές φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία, ωστόσο ο Δημητρέλος δεσμεύτηκε να του απαντήσει μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, προφανώς περιμένοντας κάποια απάντηση από άλλον τεχνικό (Πάντιτς ή Κόουλμαν) είτε να κάνει μια ακόμη συνάντηση με προπονητή, που φημολογείται ότι είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: