Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Στο σωστό δρόμο με λάθος εμφάνιση οι κανονιέρηδες! (ΦΩΤΟ)

Στη δυσκολία που αντιμετώπισε η Άρσεναλ για να νικήσει τον Ολυμπιακό στέκονται τα αγγλικά Μέσα, μετά το 3-1 του Έμιρεϊτς.
Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα βρετανικά sites και η UEFA:

BBC

O Ράμσεϊ σφράγισε τη νίκη της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού! Η Άρσεναλ επανήλθε από ένα πρώτο ημίχρονο που δεν έπεισε με την εμφάνισή της, νίκησε τον Ολυμπιακό στο Εμιρέιτς και μετακινήθηκε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου του Champions League
Skysports
Οι κανονιέρηδες παρέμειναν στον σωστό δρόμο. Ο Ολυμπιακός πίεσε την Άρσεναλ σε όλο το ματς του Emirates. Οι Ελληνες ήταν μια διαρκής απειλή ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ζερβινιό ήταν τυχερός στο δεύτερο γκολ.


Μirror
O Zερβινιό βρήκε ξανά στόχο και οι Κανονιέρηδες απέφυγαν μια ελληνική τραγωδία. Η Άρσεναλ πήρε μια νίκη χωρίς να πείσει.
Guardian
Ζερβινιό, Ποντόλσκι και Ράμσεϊ σκόραραν για την Άρσεναλ που ξεκίνησε υποτονικά.Δυνατό τεστ για την αγγλική ομάδα από τον καλό Ολυμπιακό. Οι Έλληνες άξιζαν να προηγούνται στο ημίχρονο αλλά η Άρσεναλ βελτιώθηκε στην επανάληψη.
Uefa
Ο Ποντόλσκι πυροβολεί για τη νίκη της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού. Οι κανονιέρηδες ξύπνησαν στην επανάληψη μετά από ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο που έκαναν. Η ανταμοιβή για την βελτιωμένη απόδοση στην επανάληψη ήταν τα δύο γκολ.
Goal
Η βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο Άρσεναλ έφτασε στη δεύτερη νίκη της. Πολύ καλά οργανωμένη η άμυνα του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν θα είναι ο αδύναμος κρίκος αλλά η Άρσεναλ πανηγύρισε παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.
Eurosport
Ποντόλσκι και Ράμσεϊ σφράγισαν τη νίκη της Άρσεναλ που πάλεψε σκληρά για τη δεύτερη νίκη της. Ο Ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει με τον Μήτρογλου. Σίγουρα άξιζε αυτό το γκολ με την εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Πλέον η ελληνική ομάδα έχει χάσει και τα 11 παιχνίδια στην Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: