Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Μπαλντίνι: «Δεν πάω πουθενά»

Μπαλντίνι: «Δεν πάω πουθενά»
Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη Ρόμα έβαλε με ο Φράνκο Μπαλντίνι, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο γενικός διευθυντής των «τζιαλορόσι» τόνισε ότι θα παραμείνει στον σύλλογο μέχρι να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο.

Επιπλέον ανέφερε ότι κανένα άλλο μέλος της διοίκησης δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

«Κανείς δεν φεύγει. Ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος από την διοίκηση. Είμαι εδώ στη Ρόμα για να τελειώσω τη δουλειά που ξεκίνησα πριν από ένα χρόνο, μαζί με τους νέους ιδιοκτήτες. Αλλά δυστυχώς δεν μας αφήνουν να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας όταν κάθε μέρα βγάζουν ψεύτικες φήμες για την ομάδα μας. Θέλω επίσης να τονίσω ότι ούτε ο Φενούτσι, ούτε ο Σαμπατίνι, πρόκειται να φύγουν από τον σύλλογο και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ μας. Το να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις δεν σημαίνει ότι είναι κάτι απαραίτητα κακό. Οι φήμες των τελευταίων ημερών είναι απόλυτα αναληθείς και αυτό που έχω να πω είναι ότι θα υπερασπίζομαι τα χρώματα του συλλόγου και της πόλης. Θα πρέπει να σταματήσουν τα Μέσα να φτιάχνουν διάφορες ιστορίες», ήταν τα λόγια του.

Όσον αφορά τον προπονητή της Ρόμα, Ζντένεκ Ζέμαν, σχολίασε: «Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία των παικτών με τον προπονητή μας. Δεν έχουμε δείξει ακόμα την ποιότητά μας στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι είναι κάτι που θα γίνει τις επόμενες αγωνιστικές. Ωστόσο, δεν έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής να υλοποιήσουμε αυτά που λέγαμε στην προετοιμασία».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: