Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Δαμανάκης: «Ο ΠΑΟΚ κάνει πάντα πρωταθλητισμό»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον OΦΗ, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τον Σαββίδη.


Αρχικά αναφέρθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

«Τα οικονομικά είναι δύσκολα αλλά αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι ό,τι καλύτερο, θέλει λίγο υπομονή. Αυτό με τους ξένους δεν μπορώ να το καταλάβω, στον Πλατανιά υπάρχει μόνο ένας Έλληνας. Ο Φετφατζίδης στον Ολυμπιακό γιατί να μην παίζει;».

Για τον Πλατανιά:

«Είναι μια καλή ομάδα, η διοίκηση που υπάρχει στην ομάδα είναι πολύ καλά οικονομικά, βάζουν λεφτά στην ομάδα και την βοηθάνε πολύ. Αν είναι το οικονομικό εντάξει όλα πάνε καλά».

Για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του:

«Ο ΠΑΟΚ αν βγει 3ος ή 5ος και φτιάξει μια καλή ομάδα για το μέλλον δεν θα έχει νόημα; Ο ΠΑΟΚ πάντα κάνει πρωταθλητισμό. Εμείς το 85? πήραμε το πρωτάθλημα γιατί μας πίστεψαν. Οι φίλαθλοι μας είναι πρώτοι σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να βγάλουμε παίκτες όπως ο Κούδας, αυτό είχε πει και ο Δώνης να βγάλουμε καλούς ποδοσφαιριστές».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Το παιχνίδι είναι διπλό ότι και να κάνει ο ΟΦΗ. Η ομάδα μας είναι μακράν καλύτερη και θα περάσουμε όμορφα όπως και στο ντέρμπι».

Για τον Σαββίδη:

«Δεν τον ξέρω προσωπικά, είχαμε και άλλους στο παρελθόν. Πιστεύω να μπορέσει να χτίσει μια καλή ομάδα και να μείνει στην ιστορία, με νέους και καλούς παίκτες».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: