Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

«Ο Αλέγκρι πήρε το ματς»

«Ο Αλέγκρι πήρε το ματς»
Τα συγχαρητήριά του στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την απόδοση της Μίλαν στο ματς κόντρα στη Ζενίτ για το Τσάμπιονς Λιγκ, έδωσε μέσω της «Corriere dello sport» ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο Γενικός Διευθυντής των «ροσονέρι» εκθείασε το κοουτσάρισμα του προπονητή, τονίζοντας πως αντέδρασε σωστά σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Η πορεία της Μίλαν στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ενθουσιάσει κανένα οπαδό της ομάδας. Η αντίστοιχη στην Ευρώπη, αν και ξεκίνησε άσχημα, μοιάζει να έχει τις προοπτικές να δώσει χαρές στους «τιφόζι» της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Η μεγάλη νίκη επί της Ζενίτ μέσα στην Αγία Πετρούπολη με 3-2 έδωσε την αφορμή για πανηγυρισμούς στις τάξεις των οπαδών, αλλά και για συγχαρητήρια προς τον προπονητή, που τόση κριτική έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό.

Πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί τον Αλέγκρι ήταν ο Αντριάνο Γκαλιάνι. «Μπράβο στον Αλέγκρι, που «διάβασε» σωστά κάθε στιγμή του αγώνα και έκανε τις αλλαγές που έπρεπε. Ήταν αυτός που κέρδισε το ματς με το κοουτσάρισμά του», είπε ο ισχυρός άντρας της Μίλαν στα μικρόφωνα της «Corriere dello sport».

Ο Γκαλιάνι στάθηκε και σε έναν άλλο πρωταγωνιστή του αγώνα, τον Ελ Σααραουΐ. «Το είχα πει σε ανύποπτο χρόνο πως ο παίκτης αυτός έχει μεγάλες προοπτικές. Η φετινή θα είναι η χρονιά του. Ήδη έχει ξεκινήσει εκπληκτικά και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει έτσι.»

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες της Μίλαν στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ; «Η Μίλαν είναι μια παραδοσιακή ομάδα της διοργάνωσης. Πρώτος στόχος μας είναι να περάσουμε από τη φάση των ομίλων. Με τη νίκη μας στην Αγία Πετρούπολη ανοίγει ο δρόμος. Η επιτυχία αυτή είναι πολύ σημαντική και ίσως αποδειχτεί καθοριστική. Από τη φάση των «16» και έπειτα, πολλά θα κριθούν από την κλήρωση, αλλά και από την κατάσταση που θα βρίσκονται οι ομάδες την περίοδο εκείνη», σημείωσε ο Γκαλιάνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: