Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Πρωτάρα σου λέει μετά!!

Πρωτάρα σου λέει μετά
Η Άντερλεχτ έχει περισσότερη εμπειρία από τη Μάλαγα στα… σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αυτό δεν εμπόδισε, την πρωτάρα στην διοργάνωση, ομάδα της Ανδαλουσίας να περάσει με σκορ 3-0 από το «Κονστάν Βάντεν Στόκ» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε μεγάλη βραδιά είχαν οι φιλοξενούμενοι τον Ελισέου, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ σπάνιας ομορφιάς και μετέτρεψε τον αγώνα σε προσωπικό… show.

Άντερλεχτ- Μάλαγα 0-3

Στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε την υπεροχή, όμως αν κάποια δικαιούταν το γκολ ήταν η Μάλαγα, η οποία με τον Σαβιόλα δημιούργησε λίγες, αλλά επικίνδυνες φάσεις μπροστά από τα καρέ του Προτό. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 45’ με τον Ελισέου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν, προκειμένου να σημειώσουν ένα τέρμα ακόμη και να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Αυτό έγινε στο 56’ με τον Χοακίν, ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και έκανε το 0-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με εκπληκτικό γκολ ο Ελισέου στο 64’.

Άντερλεχτ (Φαν ντεν Μπρομ): Προτό, Ντεζάχτ, Βασιλέφσκι, Κουγιάτε, Νούιτινγκ, Μπίλια, Ζιλέ, Μπρούνο, Εμποκανί, Γιοβάνοβιτς, Κανού.

Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Καμπαγέρο, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Ουέλιγκτον, Σάντσες, Χοακίν, Ιτούρα, Καμάτσο, Ελισέου, Ίσκο, Σαβιόλα.

Επόμενη αγωνιστική:

Μάλαγα-Μίλαν (21:45)

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Άντερλεχτ (19:00)

Βαθμολογία του τρίτου ομίλου:

1)Μάλαγα 6
2)Μίλαν 4
3)Άντερλεχτ 1
4)Ζενίτ 0


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: