Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

«Είναι όλοι τους βασικοί»

«Είναι όλοι τους βασικοί»
Τις φιλοδοξίες που έχει η Νάπολι στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ αποκάλυψε ο Βάλτερ Ματζάρι, μιλώντας την παραμονή του αγώνα με την PSV Αϊντχόφεν. Ο προπονητής των «παρτενοπέι» τόνισε πως η ομάδα του ονειρεύεται να φτάσει πολύ μακριά στη διοργάνωση και για αυτό το λόγο το παιχνίδι της Πέμπτης είναι πολύ σημαντικό.

Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην πρώτη θέση, ισόβαθμη με τη Γιουβέντους. Στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά από την πρώτη αγωνιστική, η Νάπολι βρίσκεται, επίσης, στην πρώτη θέση του ομίλου της. Δείγμα πως η φετινή ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.

Το… υψόμετρο, όμως, δεν ζαλίζει τον Βάλτερ Ματζάρι και τους παίκτες του; Ο τεχνικός της Νάπολι είναι κατηγορηματικός. «Μας αρέσει η κορυφή. Μας δίνει δύναμη και κίνητρο. Με τις φετινές εμφανίσεις μας καταλαβαίνουμε και εμείς οι ίδιοι πως έχουμε απεριόριστες δυνατότητες. Αν κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά φέτος», απαντά ο Ματζάρι.

Πέρσι η Νάπολι αγωνιζόταν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μήπως ο Ματζάρι νιώθει σαν να… υποβαθμίστηκε η ομάδα του με τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ; «Σε καμία περίπτωση! Η διοργάνωση είναι σημαντική, φτάνει να ρίξετε μια ματιά στις ομάδες που παίρνουν μέρος. Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ και σκοπεύουμε να φτάσουμε πολύ μακριά», τονίζει με έμφαση ο Ματζάρι.

Θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα; «Σίγουρα. Οι παίκτες μου γνωρίζουν πως είναι όλοι τους εν δυνάμει βασικοί. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα πάρουν ευκαιρίες και αν τις εκμεταλλευτούν, θα παίξουν και στο επόμενο ματς. Εξάλλου είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, που όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι. Και να ξέρετε πως ο ανταγωνισμός τους κάνει καλύτερους», είπε ο προπονητής της Νάπολι.

Το ματς με την Αϊντχόφεν πώς το περιμένει; «Η Αϊντχόφεν είναι δυνατή και γρήγορη ομάδα. Τους σεβόμαστε αλλά δεν τους φοβόμαστε. Θα προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε με τα δικά μας όπλα. Σίγουρα θα θέλουν να καλύψουν την ήττα της πρώτης αγωνιστικής, όπως εμείς θέλουμε να διπλασιάσουμε τις νίκες μας. Μας περιμένει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι», σημείωσε ο Βάλτερ Ματζάρι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: