Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Διάψευση Κέρκυρας για τα... "καβγαδάκια"

Η ΠΑΕ Κέρκυρα καταδίκασε με ανακοίνωσή της ως ψευδές δημοσίευμα που έκανε λόγο για... καβγαδάκια στην ομάδα, τόνισε πως κάποιοι θέλουν μόνο το κακό της και ότι είναι εδώ για να παλέψει για την παραμονή.
Διάψευση Κέρκυρας για τα... "καβγαδάκια"
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα
Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα καταδικάζει ως ψευδές και ανυπόστατο σημερινό (3/10) δημοσίευμα σχετικά με δήθεν «καβγαδάκια στην Κέρκυρα» και φερόμενη αφορμή τη μη χρησιμοποίηση δύο παικτών οι οποίοι, όπως αναφέρεται, ήρθαν στην ομάδα «με τις ''ευλογίες'', κατά κύριο λόγο, της διοίκησης».
Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα και ο πρόεδρός της, κ. Γιώργος Λυμπερόπουλος δηλώνουν δημοσίως κι απερίφραστα ότι στήριζαν, στηρίζουν και, αυτονόητα, θα στηρίζουν στον απόλυτο βαθμό τις επιλογές και το εν γένει έργο του προπονητή, κ. Άκη Μάντζιου, ο οποίος είναι και ο μοναδικός, καθ’ ύλην αρμόδιος για τα αγωνιστικά θέματα.
Ευφάνταστα δημοσιεύματα εκ του πονηρού και ευσεβείς πόθοι τρίτων, είναι προφανές ότι μοναδικό τους στόχο έχουν να βλάψουν την ομάδα και το έργο το οποίο συντελείται σ' αυτήν. Το γεγονός, δε, ότι το εν λόγω δημοσίευμα είδε το φως της δημοσιότητας λίγα, μόλις, 24ωρα, μετά την πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα, δεν το θεωρούμε τυχαίο.
Ας γίνει επιτέλους κατανοητό ότι πεπαλαιωμένες λογικές... ανακάλυψης φαντασμάτων και αβίαστες «εμπορικές» κορώνες τσακωμένες με την αλήθεια, έχουν, καταδικαστεί προ πολλού στη συνείδηση του κόσμου.
Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ζητεί... συγγνώμη, εάν, με τη σταδιακά βελτιούμενη εικόνα της ομάδος μας, χάλασε τα σχέδια κάποιων, που ήλπιζαν να την... ξεφορτωθούν από τα ποδοσφαιρικά «σαλόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: