Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ρίχνει τίτλους τέλους ο Σουμάχερ!

Φινάλε στην πλούσια καριέρα του στη Φόρμουλα 1, θα βάλει ο Μίκαελ Σουμάχερ στο φινάλε της σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος!
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της Mercedes GP για την αντικατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ από τον Λιούις Χάμιλτον, ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα γκριντ της Φόρμουλα 1 στο τέλος της σεζόν.

Ο Γερμανός γνωστοποίησε την απόφαση του στη Σουζούκα κατά τη Συνέντευξη Τύπου, ευχαριστώντας την οικογένεια, τους φίλους του και την ομάδα του.

«Αποφάσισα να αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν, παρά το γεγονός ότι είμαι ικανός να ανταγωνιστώ με τους καλύτερους πιλότους. Αλλά σε κάποιο σημείο πρέπει να αποχαιρετήσεις και αυτό είναι κάτι που θα κάνω στο τέλος της σεζόν. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα δεν ήμουν σίγουρος αν θα είχα τα κίνητρα και την ενέργεια που χρειάζονταν για να συνεχίσω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω κάτι αν δεν το νιώθω στο 100%. Με τη σημερινή απόφαση αισθάνομαι πως απελευθερώθηκα από τις αμφιβολίες μου. », δήλωσε ο επτάκις Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: