Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Παραίτηση... υπηρεσιακού στην ΑΕΚ!!

Παραίτηση... υπηρεσιακού στην ΑΕΚ
Το χάος συνεχίζεται στην ΑΕΚ. Όχι απλώς η αναζήτηση προπονητή μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει καρπούς, αλλά και ο άνθρωπος που είχε αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή αποτελεί παρελθόν! Ο λόγος για τον Νίκο Κωτσοβό, ο οποίος αιφνιδιαστικά υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βαγγέλη Βλάχου είχε αναλάβει προσωρινά τα ηνία της ομάδας, είχε την ευθύνη των δύο τελευταίων προπονήσεων της «Ένωσης» (Τρίτη και Τετάρτη) και επρόκειτο να καθίσει στον πάγκο στο σαββατιάτικο ματς με την Κέρκυρα, εφόσον δεν είχε βρεθεί μόνιμη λύση για τον πάγκο μέχρι τότε. Μάλιστα είχε συμφωνήσει με τον Ανδρέα Δημητρέλο το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά λίγες ώρες μετά ενημέρωσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ πως αποχωρεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 47χρονος προπονητής δέχτηκε πιέσεις να παραιτηθεί από τον Βαγγέλη Βλάχο και είναι δυσαρεστημένος με τη στάση του πρώην συνεργάτη του.

Κατόπιν απόφασης του Ανδρέα Δημητρέλου, καθήκοντα πρώτου προπονητή μέχρι νεωτέρας αναλαμβάνει ο Μανώλης Παπαδόπουλος. Ο παλαίμαχος αμυντικός δούλευε παλαιότερα στην ομάδα Νέων της ΑΕΚ, ενώ ήταν στο προπονητικό τιμ του Βαγγέλη Βλάχου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: