Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ποντάρει στο κίνητρο ο Στραματσόνι!!

Ποντάρει στο κίνητρο ο Στραματσόνι
Με το μυαλό του στο επερχόμενο ντέρμπι με τη Μίλαν θα επιλέξει την ενδεκάδα του αγώνα κόντρα στη Νέφτσι Μπακού για το Γιουρόπα Λιγκ ο Αντρέα Στραματσόνι. Αυτό φάνηκε από τη συνέντευξη που παραχώρησε την παραμονή του αγώνα. Παρόλα αυτά ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες του και τους ζήτησε να είναι πολύ προσεκτικοί απέναντι στην ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν.

Η δεύτερη αγωνιστική για το Γιουρόπα Λιγκ, τρεις μόλις μέρες πριν το ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τις επιλογές του προπονητή των «νερατζούρι», Αντρέα Στραματσόνι. Ο νεαρός τεχνικός προτίμησε να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες του που έχουν παίξει πολύ ως τώρα και πήρε μαζί του στο Αζερμπαϊτζάν για τον αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού, αρκετούς νέους σε ηλικία. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως ο Στραματσόνι δεν υπολογίζει την αντίπαλό του. Αυτό φάνηκε από όσα δήλωσε την παραμονή του ματς.

«Η Νέφτσι είναι μια συμπαγής και σκληρή ομάδα. Είναι καλά δουλεμένη και οι παίκτες της παίζουν με πολλούς αυτοματισμούς. Το ματς δεν θα είναι εύκολο, ούτε απλό. Πρέπει, όσοι παίξουν, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους», είπε ο Στραματσόνι.

Ανάμεσα στις επιλογές του Στραματσόνι ξεχωρίζουν αυτές του Κουτίνιο και του Λιβάγια. «Θέλησα να δώσω την ευκαιρία σε όσους έχουν παίξει λιγότερο να αποδείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στην Ίντερ. Ποντάρω στη φρεσκάδα και το κίνητρο. Ο Λιβάγια στο προηγούμενο ματς του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ρούμπιν ήταν από τους καλύτερους. Τον Κουτίνιο τον ξέρουμε όλοι καλύτερα. Θα είναι αυτοί που θα ηγηθούν των προσπαθειών μας για τη νίκη», τόνισε ο νεαρός προπονητής.

Το σύστημα που θα ακολουθήσει θα είναι ξανά με τρεις στην άμυνα; «Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, αν και μπορεί στη διάρκεια του αγώνα και ανάλογα με την εξέλιξή του, να αλλάξουμε σύστημα. Αυτό δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Για μένα την Πέμπτη το σημαντικό είναι πως θα πάρω απαντήσεις για το ρόστερ της ομάδας.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: