Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Ένας Ολυμπιακός που μας αρέσει…»

Ζαρντίμ: «Ένας Ολυμπιακός που μας αρέσει…»
Ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού, ειδικά στο πρώτο μέρος και με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά, δήλωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ τόνισε τη σημασία του να έχει συνέχεια η καλή παρουσία της ομάδας του και στα επόμενα ματς.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από την Άρσεναλ. Δημιουργήσαμε τρεις καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Μέχρι και στο δεύτερο μέρος, παρότι η Άρσεναλ επιτέθηκε και παίξαμε πιο κλειστά, είχαμε πολύ καλή οργάνωση με εξαίρεση τα τελευταία δέκα λεπτά. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα, αλλά αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα και δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Παρουσιάσαμε έναν Ολυμπιακό που μας αρέσει να βλέπουμε. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Σε τόσο υψηλό επίπεδο η ομάδα πρέπει να δώσει συνέχεια σε αυτή την καλή εμφάνιση. Υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας. Θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση κι αν δεν τα καταφέρουμε θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Europa League».

Όσο για το λόγο που η ομάδα του δεν έχει εμφανιστεί τόσο καλή και στο ελληνικό πρωτάθλημα, είπε: «Τα παιχνίδια του Champions League είναι τελείως διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος όσον αφορά το ρυθμό, γιατί στην Ελλάδα εμείς είμαστε αυτοί που βρισκόμαστε στην επίθεση και πιέζουμε τον αντίπαλο που παίζει κλειστά».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: