Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Καπετάνος: «Δεν θέλω να δώσω απάντηση σε κανέναν»

Καπετάνος: «Δεν θέλω να δώσω απάντηση σε κανέναν»
Ευχαριστημένος -και με το παραπάνω- με την παρουσία στη Ρουμανία είναι ο Παντελής Καπετάνος, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο επιθετικός της Κλουζ τόνισε πως στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει βρει το ρυθμό του, ενώ ξεκαθάρισε πως οι πολύ καλές του εμφανίσεις δεν αποτελούν… απάντηση προς τις ελληνικές ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παντέλης Καπετάνος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Η γεύση που αφήνει το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γλυκόπικρη. Οπωσδήποτε είναι χαρά να πετυχαίνεις γκολ κόντρα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, αλλά δεν μπορούσα να το χαρώ, λόγω της ήττας. Πιστεύω, πάντως, πως ήμασταν καλοί και μπορούσαμε να πάρουμε έστω το βαθμό».

Για το αν γνωρίζει ότι τον παρακολουθούν οι άνθρωποι της Εθνικής ομάδας: «Έτσι όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο, πιστεύω πως σε παρακολουθούν και ξέρουν τι κάνεις. Αλλά, όταν σε βλέπει όλη η Ευρώπη είναι εύκολο να δουν τι μπορείς να κάνεις».

Για το ενδιαφέρον γερμανικών ομάδων προς το πρόσωπό του: «Η αγορά της Ρουμανίας είναι καλή. Έρχονται αρκετοί σκάουτερ από Ιταλία και Γερμανία και βλέπουν πολλούς παίκτες. Την τελευταία στιγμή έμαθα το καλοκαίρι ότι ήρθε πρόταση 2 εκατ. ευρώ από το Ανόβερο, αλλά ο πρόεδρος δεν ήθελε να με δώσει τότε, καθώς είχαμε στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League».

Για το ντέρμπι με την Στεάουα: «Έχουμε μείνει λίγο πίσω στο πρωτάθλημα γιατί πρώτος στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Αυτό το καταφέραμε, αλλά μείναμε πίσω στο πρωτάθλημα. Όμως, δεν χάνω την αισιοδοξία μου γιατί είμαστε ανταγωνιστικοί, ενώ το πρωτάθλημα εδώ “παίζεται” μέχρι και την τελευταία αγωνιστική».

Για το αν οι εμφανίσεις του με την Κλουζ είναι «απάντηση» για τις ελληνικές ομάδες: «Δεν θέλω να δώσω απάντηση σε κανέναν. Είχα πολλά προβλήματα τραυματισμών στην Ελλάδα. Στην ΑΕΚ έπαιζα ένα χρόνο με κομμένους κοιλιακούς. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τους πόνους, αλλά έσφιγγα τα δόντια και αγωνιζόμουν. Τον τελευταίο χρόνο μόνο δεν μπορούσα να παίξω. Έκανα τις εγχειρήσεις στη Γερμανία και βρήκα το ρυθμό μου στη Ρουμανία. Εδώ είχα λίγα προβλήματα. Όταν έχεις παιχνίδια, τότε έρχονται και τα γκολ».

Για τα οικονομικά της Κλουζ: «Είναι πολύ καλά τα οικονομικά της ομάδας. Οι πληρωμές της είναι στην ώρα τους, ενώ και τα πριμ είναι αρκετά μεγάλα».

Για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο: «Ούτε μισή ευκαιρία δεν πήρε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην Ελλάδα. Μάλιστα, έχω έναν συμπαίκτη εδώ, που αγωνιζόταν στη Σάλκε και παραξενεύτηκε που δεν είχε πολλές συμμετοχές στον Ολυμπιακό ο Κυριάκος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: