Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

«Θα δώσουμε μάχη»

Καμία αμφιβολία δεν έχει ο Νίκος Αναστόπουλος για την ετοιμότητα και τη θέληση των παικτών του για τη νίκη, για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για την δυναμικότητα που βγάζει η ομάδα του στο γήπεδο της, αλλά και για τα σημεία του αγώνα που πρέπει να προσέξει η ομάδα της Κρήτης, απέναντι στον φορμαρισμένο «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Nίκου Αναστόπουλου στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:
Για την καλή εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς:
«Έρχεται σε φόρμα, αλλά εμείς στο γήπεδο μας δείχνουμε άλλο πρόσωπο. Πιστεύω να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι, που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».
Για τις καλές σχέσεις των δύο ομάδων:
«Δεν πρέπει να έχει μόνο ο ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και άλλες ομάδες μεταξύ τους. Ό,τι έχει να χωρίσει η κάθε ομάδα με την άλλη είναι για 90 λεπτά».
Για το που πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ:
«Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εμείς θα κατέβουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένας-δύο παίκτες, αλλά χρειάζεται προσοχή όλη η ομάδα».
Για την ενδεχόμενη απουσία του Δώνη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ:
«Ένας προπονητής όταν είναι στον πάγκο είναι διαφορετικό, αλλά δεν καθορίζει την εξέλιξη του παιχνιδιού. Και ο Βενγκέρ ήταν την Τετάρτη (3/10) στην εξέδρα, αλλά η ομάδα του κέρδισε. Το πώς παίζει ο ΠΑΟΚ, το ξέρει ο Δώνης, οι βοηθοί του και οι παίκτες. Είναι και φίλος μου και πάει πολύ καλά. Επιτέλους, οι μεγάλες ομάδες καταλαβαίνουν ότι οι Έλληνες προπονητές είναι αξιόλογοι και πρέπει να τους εμπιστεύονται».
Για το αν υπάρχει φαβορί στην συγκριμένη αναμέτρηση:
«Η εκτίμηση μου είναι ότι κανένα παιχνίδι δε μπορείς να κερδίσεις αν δε σφυρίξει το τέλος ο διαιτητής. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, με νεαρά παιδιά και στο Ηράκλειο έχουμε διαφορετική εικόνα από ότι εκτός έδρας. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας, αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο πράγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: