Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Bασιλάκης: Μεγαλύτερη ευθύνη ο Κάκος!!

Ο Περικλής Βασιλάκης μίλησε για τον καυγά Κάκου-Δώνη, ενώ θέση πήρε κι ο κουμπάρος του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης του Σάββα.

"Το τρίτο ημίχρονο είναι το σημαντικότερο για έναν διαιτητή. Το είδα "κλεφτά" το παιχνίδι, αλλά διάβασα ότι υπήρχε έντονο κλίμα στη φυσούνα με τον διαιτητή. Θεμελιώδης αρχή είναι ότι ο διαιτητής περιμένει στο κέντρο του γηπέδου και σε καμία περίπτωση δεν διανοείται κανείς από την τετράδα να πάει στη φυσούνα όταν υπάρχει ένταση. Δεν έπρεπε ο κ. Κάκος να πάει προς τη φυσούνα. Μπορεί να είναι έμπειρος και, μάλιστα, διεθνής διαιτητής, αλλά δεν ξέρει να αποφεύγει κακοτοπιές. Του αρέσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Δεν χρειάζεται να γίνεται δήμιος. Ο διαιτητής πρέπει να περνάει απαρατήρητος".

Στη συζήτηση μπήκε και ο κουμπάρος του Γιώργου Δώνη, Γιώργος Γεωργιάδης του Σάββα: "Δεν μ'άρεσε ποτέ να κρίνω τους διαιτητές. Θα κρίνω τον Γιώργο που είναι γενικά οξύθυμος. Απλά είναι κρίμα να γίνεται κάτι τέτοιο. Και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν ακραίες αντιδράσεις, λόγω έντασης. Είναι λάθος του Γιώργου, αλλά φταίει κι ο Κάκος. Φταίνει κι οι δύο, σε τελική ανάλυση".

Ο κ. Βασιλάκης συμπλήρωσε: "O συγκεκριμένος διαιτητής δεν πρέπει να έχει σχέση με παίχτες και παράγοντες, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια. Έπρεπε να αδειάσει τη φυσούνα και μετά να μπει ο Κάκος".

"Δεν θα κρίνω εγώ αν πρέπει να τιμωρηθούν ή όχι, αλλά τα θέματα πρέπει να λήγουν αμέσως μετά το παιχνίδι. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι έμπειρος και αναγνωρίζει το μερίδιο ευθύνης του, ενώ κι ο Δώνης ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε συγγνώμη", τόνισε ο Γ.Σ Γεωργιάδης.

"Εδώ βλέπουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η ΚΕΔ πρέπει να ελέγξει και τον Κάκο, όχι να τιμωρήσει μόνο τον Δώνη. Πρέπει να κληθεί σε απολογία κι όχι να την πληρώσει μόνο ο προπονητής", συμπλήρωσε ο Περικλής Βασιλάκης.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: