Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Μαρινάκης: «Το αποτέλεσμα μάς αδικεί»

Μαρινάκης: «Το αποτέλεσμα μάς αδικεί»
Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά και των παικτών που έπεσαν στα βαθιά και ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του αγώνα με την Άρσεναλ, εμφανίστηκε παρά την ήττα με 3-1 ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Παράλληλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως η ομάδα του άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

«Ο Ολυμπιακός στα δύσκολα ανταποκρίνεται. Σήμερα είχαμε τη χαρά να δούμε νέους παίκτες να παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως το αποτέλεσμα μας αδικεί, αξίζαμε τουλάχιστον μια ισοπαλία και γιατί όχι-ειδικά στο πρώτο μέρος-να είχαμε προηγηθεί. Κερδίσαμε κάποιους παίκτες με την απόδοσή τους. Πιστεύω πως στα επόμενα ματς θα πάμε ακόμη καλύτερα. Είμαι αισιόδοξος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και τον υπέροχο κόσμο μας που δεν σταμάτησε να μας υποστηρίζει. Ακούσαμε πολύ καλά λόγια και άνθρωποι της Άρσεναλ έλεγαν πως δεν περίμεναν τόσο καλό τον Ολυμπιακό», τόνισε.

Όσο για την απόδοση των παικτών, είπε: «Είδαμε νέους Έλληνες παίκτες να παίζουν πολύ καλά και να μην υστερούν έναντι παικτών μεγάλης αξίας με μεγάλους μισθούς, όπως αυτοί της Άρσεναλ. Για μας δεν έχει αξία αν παίρνουν λιγότερα ή περισσότερα. Θέλω να υποστηρίξω τους Έλληνες παίκτες. Η ομάδα είχε πολλές ελλείψεις, αλλά παρ’ όλα αυτά παίξαμε πολύ καλά. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς κι έτρεξαν πολύ, αλλά το καλό είναι ότι ανταποκρίθηκαν. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω πως με λίγη τύχη θα πάμε ακόμη καλύτερα. Αποδείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ έχουν την στήριξή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: