Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

"Hμουν 13 ετών και θυμάμαι..."

Ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε για τη "μαύρη" επέτειο στα Τέμπη.

"Hμουν 13 ετών και θυμάμαι..."
Για το πώς βιώνει ο ίδιος την τραγωδία στα Τέμπη: "Οταν συνέβη το θλιβερό περιστατικό ήμουν μόλις 13 ετών. Ωστόσο έχοντας βρεθεί αρκετές φορές πλέον ως παίκτης του ΠΑΟΚ σε μνημόσυνο στα Τέμπη μου έρχονται έντονα συναισθήματα στη σκέψη και μόνο της θλιβερής επετείου.
Στο πέρασμα του χρόνου νιώθουμε και οι παίκτες που ήρθαμε μεταγενέστερα στην ομάδα σαν να χάσαμε κάποιον δικό μας, όπως νιώθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Και δεν κρύβω ότι κάθε φορά που περνάω από εκεί για να πάω στο Βόλο που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου νιώθω μία έντονη συναισθηματική φόρτιση...", είπε στα "ΣΠΟΡ".
Για την υποχρέωση των παικτών του ΠΑΟΚ: "Εμείς το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να μην ξεχνάμε αυτή τη μέρα για να τιμάμε τη μνήμη των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους και παράλληλα να δίνουμε το παρών μας στα μνημόσυνα που γίνονται κάθε χρόνο δίνοντας δύναμη και στις οικογένειές τους.
Eπίσnς ως παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω στα αμέσως επόμενο παιχνίδι και στην προκειμένη περίπτωση να χτυπήσουμε το διπλό με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για να το αφιερώσουμε και να τιμήσουμε τη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν.Αυτά είναι τα ελάχιστα που μπορούμε να κάνουμε και πιστεύω ότι η 4η σερί νίκη μας στο πρωτάθλημα μπορεί να έρθει στην Κρήτη και να αφιερωθεί στα παιδιά που έχασαν τις ζωές τους στα Τέμπη...".
Για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ: "Αγωνιστικά έχουμε βρει έναν καλό ρυθμό ατα τελευταία παιχνίδια και οι τρεις συνεχόμενες νίκες έχουν δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και το κυριότερο είναι ότι παίρνουμε αυτό που θέλουμε μέσα στα γήπεδο".
Για εκείνους που αμφισβήτησαν την ορθότητα της κλήσης του στην Εθνική ομάδα: "Εγώ απαντώ μόνο μέσα στο γήπεδο συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: