Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

«Δεν απειληθήκαμε πολύ από τον Ολυμπιακό»

«Δεν απειληθήκαμε πολύ από τον Ολυμπιακό»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Άρσεναλ απέναντι στον Ολυμπιακό, από τον οποίο υποστήριξε πως η ομάδα του δεν απειλήθηκε πολύ, εμφανίστηκε ο Στιβ Μπουλντ, βοηθός του Αρσέν Βενγκέρ που ήταν τιμωρημένος και δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου.

«Στην αρχή είχαμε κάποια προβλήματα. Κάτι σαν… hangover. Ίσως η ήττα από την Τσέλσι το Σάββατο να μας επηρέασε. Τώρα μπορούμε να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο. Τα πήγαμε πολύ καλά απόψε, δίχως να είμαστε φανταστικοί. Ελπίζω αυτή η νίκη να μας τονώσει την ψυχολογία εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί», τόνισε και πρόσθεσε: «Περιορίσαμε τον Ολυμπιακό, δεχτήκαμε λίγες φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ».

Πάντως παρά το 2/2 δεν βιάζεται να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16». «Ακόμη δεν εξασφαλίσαμε τίποτα. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στο γκρουπ και τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι στη Σάλκε θα είναι δύσκολα».

Παράλληλα έκανε ειδική αναφορά στα γκολ. «Ο Ζερβίνιο πετυχαίνει φέτος πολλά γκολ και η ψυχολογία του είναι στα ύψη. Είναι ένας μόνιμος κίνδυνος για τους αντιπάλους. Ο Ποντόλσκι είναι δολοφόνος μπροστά από την αντίπαλη εστία. Μπορεί να τελειώνει ιδανικά τις φάσεις. Το γκολ του Ράμσεϊ ήταν εξαιρετικό σαν τελείωμα. Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά δείχνει να έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: