Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ακριβόπουλος: «Με τον Σαββίδη θα υπάρχει νοικοκυριό»

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Ακριβόπουλος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το μοιραίο βράδυ της 4ης Οκτωβρίου 1999, την διοίκηση Σαββίδη και το γήπεδο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.


Για το μοιραίο βράδυ της 4ης Οκτωβρίου 1999:

«Ήμουν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Ήταν μια βραδιά που ξεκίνησε ωραία και κατέληξε στην χειρότερη της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Τέτοιο κλάμα δεν έχω ξανά δει ποτέ, εγώ ανακοίνωσα στους δημοσιογράφους το γεγονός αυτό και έπρεπε να συμπαρασταθώ σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων. Μου είναι πολύ δύσκολο να το σκέφτομαι. Θέλω να πω στα παιδιά που κάνουν τις εκδρομές να προσέχουν πολύ γιατί δεν θέλει πολύ να γίνει το κακό, είναι μια στιγμή αλληγορίας».

Για τις διαφορές της διοίκησης Μπατατούδη με αυτήν του Σαββίδη:

«Εγώ ήμουν επί Μπατατούδη στην διοίκηση και βλέπω τώρα με τον Σαββίδη αυτό που λέμε νοικοκυριό κάτι που δεν είχαμε εμείς. Εμείς ήμασταν εξαρτημένοι από το αποτέλεσμα και δεν μπορούσαμε να σχεδιάσουμε μακροπρόθεσμα γιατί πάντα κάτι συνέβαινε νικούσαμε, χάναμε, προκρινόμασταν, αποκλειόμασταν όλα αυτά ήταν σχετικός παράγοντας για να σχεδιάσεις το μέλλον, ενώ τώρα είναι μεγάλη ευκαιρία να γίνει κάτι καλό. Νομίζω τώρα έχει μπει ένας σωστός προγραμματισμός και αυτό πρέπει να το στηρίξει ο κόσμος».

Για το που πρέπει ρίξει το βάρος η νέα διοίκηση:

«Πρέπει να ρίξει το βάρος στην οργάνωση. Πιστεύω τώρα που ήρθε στη διοίκηση δεν το έκανε επιπόλαια, έχει σχέδια και χρειάζεται την στήριξη από τους φιλάθλους. Στο πρώτο του ματς με την Ραπίντ η ομάδα είχε τις τιμωρίες και τους αποκλεισμούς της, δεν χρειάζονται αυτά, θέλει στήριξη».

Για το ποιος πρέπει να αναλάβει την προεδρία:

«Κατά την γνώμη μου ο Ιβάν ο ίδιος πρέπει να αναλάβει. Εμένα όταν μου είχε προτείνει ο Μπατατούδης να μπω για πρόεδρος του είπα να μπει ο ίδιος. Δεν βρίσκω το λόγο να μην γίνει ο ίδιος πρόεδρος».

Τέλος, μίλησε για το γήπεδο:

«Εμένα αυτός είναι ο καημός μου, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα καλό γήπεδο δεν υπάρχει καλή Ευρωπαϊκή ομάδα χωρίς καλό γήπεδο. Η Τούμπα δεν είναι φετίχ, εγώ ως κατάλληλο χώρο βρίσκω τις δυτικές συνοικίες εκεί όπου βρίσκετε ο πυρήνας των οπαδών του ΠΑΟΚ».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: