Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Με τους βασικούς η Λίβερπουλ!!

Με τους βασικούς η Λίβερπουλ
Δεν υποτιμά την Ουντινέζε ο Μπρένταν Ρότζερς και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη βασική του ενδεκάδα στο ματς της Λίβερπουλ με τους Ιταλούς για το Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό φάνηκε από όσα είπε ο τεχνικός των «κόκκινων» την παραμονή της αναμέτρησης που θα γίνει στο Άνφιλντ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.

Τα πρώτα αποτελέσματα της χρονιάς ήταν απογοητευτικά για τη Λίβερπουλ, αφού η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για να πάρει την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην Ευρώπη, αντίθετα, η πορεία της ομάδας είναι καλύτερη, αφού μετά από την πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, μετά τη νίκη της με 5-3 επί της Γιούνγκ Μπόις. Δείγμα πως η ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι ευκολότερη από το πρωτάθλημα της Αγγλίας.

Αυτό σημείωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, μιλώντας πριν το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Ουντινέζε. «Άλλη διοργάνωση η μία, άλλη η άλλη. Φαίνεται πως για την ώρα είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην Ευρώπη, αλλά τα τελευταία δείγματα από το πρωτάθλημα είναι ενθαρρυντικά. Η ομάδα μοιάζει να συνέρχεται και να βρίσκει τον εαυτό της», σημείωσε ο Ρότζερς.

Πως θα αντιμετωπίσει την Ουντινέζε; «Δεν πρόκειται να προχωρήσω σε αλλαγές. Η Ουντινέζε είναι καλή ομάδα, έχει νικήσει τη Μίλαν πρόσφατα και δεν την υποτιμώ σε καμία περίπτωση. Μην ξεχνάτε πως δεν έχει ηττηθεί στα πέντε τελευταία ματς και αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Αν δεν συμβεί κάτι ξαφνικό, θα παίξει και ο Σουάρες και ο Τζέραρντ. Θέλουμε να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Οι φιλοδοξίες μας στο Γιουρόπα Λιγκ φτάνουν πολύ ψηλά.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: