Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Αλεξανδρίδης: «Στο τέλος θα δικαιωθούμε»

Με πολύ αισιόδοξα λόγια –αντίθετα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα- για τα δύο θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο και αφορούν τον Άρη (Διοίκηση Πρωτοδικείου και άρθρο 99) μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης.

«Είναι γεγονός ότι είμαστε σε καθημερινή επαφή και γίνονται συνεχείς ζυμώσεις. Σε ό,τι αφορά την διοίκηση Πρωτοδικείου μπορεί να συνεχίσει ως έχει με τη διοικούσα επιτροπή, να τρέξουν κάποιες εξελίξεις και μετά την υπαγωγή στο 99 να προχωρήσει και το θέμα Πρωτοδικείου. Υπομονή χρειάζεται. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Οι συναντήσεις επί των θεμάτων είναι καθημερινές και θα συνεχιστούν».

Για το αν υπάρχει ο φόβος το δικαστήριο να μην συμφωνήσει, σε περίπτωση που δεν γίνει διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ Άρης πριν την υπαγωγή στο 99, απάντησε: «Αυτό το εξετάζουν οι νομικοί οι οποίοι θα μας συμβουλέψουν σχετικά. Προς το παρών δεν αντιμετωπίζουμε τέτοιο πρόβλημα. Έχουμε ήδη μιλήσει με τους νομικούς και το λογιστήριο που συνεργάζεται μαζί μας για αυτό το θέμα. Όλα θα πάνε κατ? ευχή».

Για το αν έχουν προχωρήσει καθόλου οι διαδικασίες μετά την αίτηση αναστολής που πήρε η ΠΑΕ: «Αυτά τα οποία έχουν ζητήσει οι δικηγόροι τα έχουμε θέση σε εφαρμογή. Γι? αυτό δουλεύουμε όλη μέρα, γι? αυτό γίνονται ζυμώσεις καθημερινά. Ασχολούμαστε πολλές ώρες με τα τρέχοντα θέματα. Όλα γίνονται με την σειρά και όπως πρέπει να γίνουν», για το αν αποδίδει η προσπάθεια και τις συναντήσεις:

«Τρέχουν συνέχεια θέματα. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη τίποτα. Όταν οι επαφές που γίνονται είναι στο τελικός τους στάδιο θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα και ο κόσμος να μάθει από συγκεκριμένα πρόσωπα όσα πρέπει να γνωρίζει. Ο κόσμος πρέπει να έχει σωστή και ειλικρινή ενημέρωση».

Για την στασιμότητα που παρατηρείται στο θέμα Πρωτοδικείου και αν αυτό οφείλεται στην επιφυλακτικότητα που εμφανίζουν τα πρόσωπα της διοικούσας επιτροπής: «Ίσως είναι και αυτό. Το βρίσκω λογικό να εμφανίζονται επιφυλακτικοί. Πρέπει να έχουν κάποια εξασφάλιση. Δεν θέλουν όμως να έχουν ευθύνες για κάτι που οι ίδιοι δεν δημιούργησαν και για κάτι το οποίο δεν ευθύνονται. Επομένως είναι απολύτως λογικό να εμφανίζονται επιφυλακτικοί και να ζητάνε μια λύση επί του θέματος».

Για το πότε θα αρχίσουν οι ενέργειες να γίνονται πιο ουσιαστικές: «Από βδομάδα θα ξεκινήσουμε οι διαδικασίες. Εμείς έχουμε δώσει στοιχεία, το ίδιο συμβαίνει και με με το λογιστήριο της ΠΑΕ. Υπάρχει άνθρωπος της ΚΜΑ στο λογιστήριο για να γίνουν σωστά όλα. Επειδή πρόκειται για σοβαρά θέματα όλα τα κάνουμε προσεχτικά και με συγκεκριμένες κινήσεις και στρατηγική. Οτιδήποτε θέλουνε οι νομικοί το έχουνε, δε νομίζω ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες».

Για τον διαχειριστικό έλεγχο και το τι τρενάρει την υπόθεση: «Είναι ένα θέμα το οποίο μας προβληματίζει αφού λόγω του άρθρου 99 δεν μπορούν να προχωρήσουν κάποιες διαδικασίες. Δεν συμβαδίζει ο έλεγχος με το άρθρο. Εμείς θα καταθέσουμε ισολογισμούς, θα δούμε λίγο προβληματιζόμαστε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί το θέμα, είναι σε εξέλιξη».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: