Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Φουστέρ: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»

Φουστέρ: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»
Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μία ευρωπαϊκή πορεία ανάλογη με την περυσινή καθώς οι δύο… εκκινήσεις είναι ίδιες, εμφανίστηκε ο Νταβίντ Φουστέρ μετά την ήττα από την Άρσεναλ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, επισήμανε ότι πρώτος στόχος πάντα μένει το πρωτάθλημα ενώ εξέφρασε την άποψη ότι στο πρώτο ημίχρονο του σημερινού αγώνα, η ομάδα του θα έπρεπε να είναι μπροστά στο σκορ.

«Πιστεύω ότι μας έλλειψε ένα ακόμα γκολ. Το να σκοράρουμε περισσότερο, δηλαδή. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και τελικά αυτό θα είναι πολύ καλή παρακαταθήκη για την συνέχεια», τόνισε ο Φουστέρ.

Όταν ρωτήθηκε για την αλλαγή στην εικόνα των «ερυθρολεύκων», πρόσθεσε: «Ξέραμε ότι χάσαμε στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα και έτσι δεν είχαμε περιθώρια... Παίξαμε καλά, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, δώσαμε έναν πολύ καλό εαυτό».

Αναφορικά με το αν πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός ανάλογη πορεία με την περυσινή στην Ευρώπη, σχολίασε: «Ναι, γιατί όχι. Καταρχήν στην Ελλάδα έχουμε πέντε νίκες και πάμε πολύ καλά ενώ σε σχέση με πέρυσι έχουμε ίδια εκκίνηση στην Ευρώπη. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάντα πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: