Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Η μάχη του Δώνη

Δεν είναι απλή και εύκολη η σημερινή υπόθεση του Γιώργου Δώνη και η απολογία του ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.
Αυτό δείχνει και η απόφαση της ΠΑΕ αλλά και του προπονητή να παραβρεθεί ο ίδιος στη διαδικασία, χωρίς να απολογηθεί με υπόμνημα.

«Ο κακός διαιτητής χάλασε το παιχνίδι», ήταν η πιο ήπια από τις εκφράσεις του Δώνη με το που
τελείωσε ο αγώνας ΠΑΟΚ – Αρη. Ακολούθησε επεισόδιο εντός αποδυτηρίων με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Κάκο, για να κλείσει η βραδιά με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να λέει γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα στην αίθουσα Τύπου: «Εμείς φταίμε για τον εκνευρισμό και όχι ο διαιτητής».  

Βάσει όλων των πληροφοριών από εκεί που τελείωσε ο Δώνης τη δημόσια αναφορά του για το γεγονός, από εκεί θα συνεχίσει. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα βρεθεί σήμερα στην Αθήνα για να δηλώσει τη μεταμέλειά του για τα γεγονότα, τα οποία θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει λόγω της μεγάλης έντασης που επικράτησε στο τέλος της αναμέτρησης.

Ολα δείχνουν ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ και του Δώνη δεν επιθυμούν να κατηγορήσουν τον Κάκο και να ρίξουν σε αυτόν το βάρος ή να διαψεύσουν όλα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνος. Σε κάθε περίπτωση η τελική στάση που θα κρατηθεί θα αποφασιστεί σήμερα μεταξύ Γιώργου Δώνη και του δικηγόρου Αχιλλέα Μαυρομάτη, που θα ταξιδέψουν μαζί στην Αθήνα.
Πρέπει να τονιστεί ότι βάσει πειθαρχικού κώδικα ο Δώνης κινδυνεύει με τιμωρία από 20 ημερολογιακές μέρες μέχρι και δύο μήνες -στην πιο αυστηρή των περιπτώσεων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: